avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... meseria de consilier juridic= meserie discriminata?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

meseria de consilier juridic= meserie discriminata?

este adevarat ca s-a obtinut de la oficiul discriminarii o decizie prin care profrsia de consilier juridic este declarata profesie discriminata?:((
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
Asta e chiar culmea cu instantele astea!!!
Poti detalia putin? Cine a ridicat problema, care au fost argumentele... Mi se pare, intr-adevar, incalcarea dreptului la aparare daca acel consilier ar reprezenta in conditiile legii consilierilor...
Dar cum 68 alin 4 face trimitere la consilieri si, implicit, la legea lor, care spune ca se pot reprezenta persoane juridice... imi pare rau... :(
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
sunt consilier juridic definitiv,momentan incompatibil pentru ca sunt angajata pe un alt post decat c.j.intr-o institutie publica(nu functionar public)
Poate careva dintre voi sa-mi dea o idee cum sa fac sa am continuitate in specialitate?(asta in ideea ca la un anumit moment voi dori sa ma angajez undeva in sistemul public si mi se va cere vechime in specialitatea studiilor.)
Cam ce ma sfatuiti sa fac/credeti ca un contract de voluntariat ca si c.j.ar tine de vechime in specialitate?
de ce nu incerci un c.i.m cu timp partial ca si c.j.:-/
elis a scris:

de ce nu incerci un c.i.m cu timp partial ca si c.j.:-/

Prevede legea undeva faptul ca daca esti consilier juridic cu timp partial esti mai putin consilier juridic decat unul cu norma intreaga?
daca citesti atent intrebarea lui c_onorica ...ai fi vazut ca el dorea sa incheie un contract de voluntariat ca si consilier juridic ...iar raspunsul meu a fost de ce nu incearca sa incheie un cim cu timp partial ....;)

Alte discuții în legătură

Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri? Iulian81 Iulian81 Am gasit codul acesta CAEN : 741 : Activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate infiinta un srl? Eliza Matei Eliza Matei in calitate de consilier juridic ma pot ocupa de infiintarea unei societati comerciale? multumesc (vezi toată discuția)
Ccj pro sau contra? Spatiu destinat opiniilor Dumneavoastra.
Ne inscriem? Nu ne inscriem?
Avantaje? Dezavantaje ? (vezi toată discuția)