Asta e chiar culmea cu instantele astea!!!
Poti detalia putin? Cine a ridicat problema, care au fost argumentele... Mi se pare, intr-adevar, incalcarea dreptului la aparare daca acel consilier ar reprezenta in conditiile legii consilierilor...
Dar cum 68 alin 4 face trimitere la consilieri si, implicit, la legea lor, care spune ca se pot reprezenta persoane juridice... imi pare rau... :(
sunt consilier juridic definitiv,momentan incompatibil pentru ca sunt angajata pe un alt post decat c.j.intr-o institutie publica(nu functionar public)
Poate careva dintre voi sa-mi dea o idee cum sa fac sa am continuitate in specialitate?(asta in ideea ca la un anumit moment voi dori sa ma angajez undeva in sistemul public si mi se va cere vechime in specialitatea studiilor.)
Cam ce ma sfatuiti sa fac/credeti ca un contract de voluntariat ca si c.j.ar tine de vechime in specialitate?
daca citesti atent intrebarea lui c_onorica ...ai fi vazut ca el dorea sa incheie un contract de voluntariat ca si consilier juridic ...iar raspunsul meu a fost de ce nu incearca sa incheie un cim cu timp partial ....;)