avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau sa aflu incadrarea juridica vreun avc care sa ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau sa aflu incadrarea juridica vreun avc care sa ma ajute?

in urma cu 2 luni fratele meu a fost prins in Italia intr-o posta italiana cu un buletin fals asupra faptului cand scotea niste bani. vreau sa stiu ce pedeapsa poate lua . inca odata va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:40, 29 August 2010
Si mie imi pare rau ca ma contraziceti.
In afara de faptul ca se fac abuzuri fata de romani coruptia este mai mare decat la noi.
Nu este ca la bulgari dar undeva aproape.
Exista avocati in Italia care rezolva cazul in mai putin de 24 de ore si nu se mai ajunge la judecator.
Depinde insa si de zone...

avocat Claudiu Lascoschi
Mie imi pare si mai rau, deoarece dv vorbiti din auzite, iar eu vorbesc din realitate. NU se comit abuzuri fata de romani, nu am auzit si nici intalnit situatii de acest gen. Daca numiti abuzuri judecarea si incarcerarea celor care comit jafuri, talharii si violuri, chiar crime, ... atunci dupa ce principii de drept va ghidati. Pornim de la prezumtia de nevinovatie, care in codul italian exista. Romanii care muncesc cinstit, isi vad de treaba, nu au de suferit, dimpotriva sunt acceptati, respectati si tratati ca orice alt cetatean, italian sau nu. Eu sunt avocat roman inscrisa in baroul italian si inca o data va spun ca nu am intalnit situatii de coruptie. Daca ideile preconcepute de genul, lasa ca si la altii se intampla, ar disparea, poate ca noi ca natiune am merge mai departe respectati si respectand la randul nostru. Nu se rezolva cazul in 24 de ore, procedura nu prevede asa ceva, deci...... O seara buna.
M-am informat intrucat eram interesat de Italia.Am folosit foarte multe surse.
M-i sa recomandat sa ma orientez catre Germania...
Am vorbit cu oameni care nu aveau de ce sa ma minta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartie semnata in alb uztilizatornou uztilizatornou Buna ziua. In urma cu doua luni am dat o suma de bani, 3 hartii semnate in alb, o copie dupa buletin si o copie legalizata dupa certificatul de nastere unui ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa escrocherie bancomat cu "pisicuta" Mihaela-Alexandra Mihaela-Alexandra As dori sa stiu si eu cam cat de mare este pedeapsa pentru o escrocherie la bancomat (se atasa un dispozitiv \"pisicuta\" care oprea banii individului in ... (vezi toată discuția)
Problema italia! andreyusi andreyusi Buna seara! Sper sa nu generez discutii fara sens, sau fara raspuns. Am o problema in familie, si mai exact cu fratele meu, care a fost prins si arestat de ... (vezi toată discuția)