Asa cum am mai spus am avut un contract de nevoi personale la OTP de 14300 lei/14.06.2007
Am platit la timp pana in ianuarie 2009 an in care am inceput sa am intarzieri. Ultima plata a fost facuta in data de 28.07.2009 suma ce ma aducea la zi cu contractul. OTP mi-a incasat banii dar in august 2009 am primit un telefon de la EOS cum ca au preluat creditul... De atunci si pana in prezent, am incercat sa primesc un calcul al sumei cerute de EOS 14528 lei, la toate apelurile telefonice facute de ei dar fara rezultat. Mi (la data cand EOS spune ca a preluat creantele, din graficul meu de la OTP soldul cont credit era de 11297 lei) s-a cerut sa merg la banca, banca a zis ca dosarul nu mai e la ei ci la EOS.
In fine. In feb 2011 mi-a venit o somatie de la un cabinet de executori judecatoresti
[ link extern ]
Ce ar trebui sa fac? Eu nu contest ca nu sunt dator, ci contest suma ceruta de EOS. Din calculele chitantelor plagtite reiese ca am virat catre OTP 6091 lei in cei 2 ani.
Totalul contractului cu OTP (7 ani) este de 21886 lei din care am platit 6091.
Deci ce ar trebui sa fac? M-am pomenit si la servici cu aceiasi comunicare de la executor. Vor sa-mi puna propire... dar nimeni nu-mi spune cum s-a calculat suma ceruta.