M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Parerea mea este ca ar trebui sa il lasati pe fratele dvs sa rezolve problema in sensul sa apara numele si semnatura lui pe orice document de plata sau de angajament de plata!
De "legat"nu poate fi vorba, ce se vaface:se va trece la executare silita, urmarirea bunurilor care se afla pe numele fratelui dvs, daca nu are nimic pe numele lui nu i se poate lua nimic, dar pe masura ce dobandeste bunuri, bani prin conturi bancare acestea vor fi executate silit pana la concurenta sumei datorate!
DVS ati avea obligatie fata de cei de la EOS numai in cazul in care "doamne fereste"fratele ar pati ceva si dvs ati accepta mostenirea ce vi s-ar cuveni din partea lui!
Asa ca mult succes si daca vrea sa achite fratele sa o faca in numele lui si dupa negocieri cu cei de la EOS!
Cei de la EOS KSI Romania au dreptul la executie fara o sentinta judecatoreasca, sau e doar acel mod agresiv de a scoate niste bani printr-o asa zisa amenintare?
Nu numai deciziile judecatoresti sunt titluri executorii...
In plus, ei nu scot niste bani, ci cer bani care trebuia deja sa fie platiti... ca principiu.
Sa inteleg ca daca contractul de imprumut este cu titlu executoriu nu mai este nevoie de o sentinta judecatoreasca?
Daca da, din momentul in care se ia decizia de a executa silit un rau-platnic si pana in momentul in care vine executorul la usa cam cat timp poate sa dureze?
domnilor am si eu probleme cu cei de la eos.in 2004 am facut un imprumut la brd,am platit vreun an ratele dupa care nu am mai platit nimic.de vreun an jumate tot ma suna cei de la eos.am platit prin martie jumatate din suma si restul ...din ce explicati dvs aici eu nu inteleg nimic...cum adica datoria devine prescrisa sau...?cand vorbim de aceasta datorie prescrisa se iau in calcul telefoanele pe care le dau acesti domni?si daca eu am platit jumatate tre sa platesc obligatoriu si restul nu?
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)