in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer judecata fara prezenta este ok?
2.de unde imi ridic permisul dupa contestatie de la politia care mi l-a luat sau de la politia de pe raza jud unde locuiesc?
3 nu ar trebui sa scrie pe pv sau pe dovada pe ce perioada se retine permisul ?pt ca mie numai verbal mi=a zis politistul ca e retinut pe 30 zile.
va multumesc daca imi veti raspunde la intrebari
Instanta a luat act de cererea de renuntare la judecata. Spuneti-mi va rog care sunt urmatorii pasii? Voi primii acasa un document de la judecatorie cu care voi merge la politie sa predau permisul sau cum trebuie procedat. mentionez ca eu sunt plecat din tara din noiembrie, la sedinta cand am fost citat prezentandu-se sotia care din fericire a fost informata de judecatoare (cu toate ca nu am apucat sa ii fac o procura speciala in acest sens - a fost intelegatoare doamna judecator) ca cererea de renuntare a fost inregistrata la dosar si sa stam linistiti. Insa eu nu stau asa linistit pentru ca nu cunosc procedura.
Va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
Cereti unui notar o procura pentru sotia dvs,cu care aceasta sa solicite o copie legalizata de incheierea de renuntare la judecata legalizata,dupa care sa depuna aceasta copie legalizata la politia rutiera Cluj.
Sunt plecat in afara tarii, sunt navigator si nu am acces deloc la cabinete notariale. Ce solutie ar mai fi? Si ce urmari vor fi in cazul in acre nu voi preda permisul decat peste 5 luni cand vin acasa?