avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis

in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer judecata fara prezenta este ok?
2.de unde imi ridic permisul dupa contestatie de la politia care mi l-a luat sau de la politia de pe raza jud unde locuiesc?
3 nu ar trebui sa scrie pe pv sau pe dovada pe ce perioada se retine permisul ?pt ca mie numai verbal mi=a zis politistul ca e retinut pe 30 zile.
va multumesc daca imi veti raspunde la intrebari
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:40, 20 Ianuarie 2011
Am primit prin posta de la judecatorie Incheierea. din care citez " In baza art.246 Cod proc.civ, ia act la renuntarea la judecata cererii privind pe petent...... Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 20.12.2010.

Impreuna cu aceasta a sosit si Comunicarea avand data Oficiului Postal de 17.01.2011.

Va rog sa-mi comunicati daca cele 15 zile in care pot preda permisul politiei rutiere se socotesc de la data primirii Comunicarii sau de la data Incheierii?

In cazul in care se socotesc de la data Incheierii este adevarat ca pedeapsa se va prelungi de la 90 de zile la 120 zile?

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
alunixa, utilizator
Cu copie legalizata de pe aceasta incheiere,in acest termen trebuie sa predati permisul la politia rutiera de domiciliu,pentru a nu vi se mai aplica un spor de sanctiune de 1 luna.
Ma scuzati dar nu inteleg la ce termen va referiti pentru a preda permisul?

Repet intrebarea: Termenul de 15 zile in care pot preda permisul se socoteste de la data primirii Comunicarii acasa sau de la data Incheierii sedintei?
Termenul incepe sa curga din ziua renuntarii la judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Renuntare plangere contraventionala Andrei2000 Andrei2000 Buna ziua! As dori si eu cateva lamuriri cu privire la urmatoare situatie. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile pentru ... (vezi toată discuția)