AVLIL a scris:
=D> Esti super tare, Angelica... =D> Cu intrebarea ta... :D
Nu se pot impaca decat asa, cu situatia si in afara vreunui efect juridic al impacarii. Nu se pot impaca nici parintii.
La sex cu un minor nu exista institutia impacarii care sa inceteze actiunea penala... :P Este o infractiune care nu se urmareste la plangere prealabila. Iar impacarea nu produce efecte.
Avocatul are un rol vital, dar daca ajunge sa-i trebuiasca vreunul, il sfatuiesc sa-si ia un avocat penalist, nu unul care face si civil si penal si familiei si... si... cum stiu eu unii colegi. Ca nu va avea mare aparare atunci.
Am gasit un comentariu pe forum care mi-a placut.
Nicolae Ciubotaru a scris:
"Cred ca fiecare trebuie sa stea in adevar si sa-si rezolve propriile probleme fara artificii documentare care nu au legatura cu realitatea situatiilor in care se gaseste.
Solutii la intrebari de genul cum sa fac sa .... ca atitia altii au facut si a mers... si eu de ce nu as face ... ca nu oi fi mai slab sa nu pot convinge pe unul sau altul cu "inima milostiva" sa faca un document care sa ma ajute nu cred ca trebuie discutate pe cel mai important site legislativ din tara.