avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
oricum daca ea nu este insarcinata totul e bine.....va multumesc tutor pt sfaturi sunteti cei mai tari.......
Partile se pot si impaca in astfel de cazuri.Chiar daca nu se impaca pot aparea ipoteze diverse.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poate tanarul de 18 ani s-a aflat in eroare cu privire la varsta fetei de 13 ani.Poate sa arate de 16 ani.
Evident ca intr-un asemenea caz avocatul are un rol vital.Pozitiv sau negativ, evident.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

avocat Claudiu Lascoschi

:offtopic:Am si eu o curiozitate de ce folosesti la fiecare mesaj "avocat Claudiu Lascoschi"
=D> Esti super tare, Angelica... =D> Cu intrebarea ta... :D

Nu se pot impaca decat asa, cu situatia si in afara vreunui efect juridic al impacarii. Nu se pot impaca nici parintii.
La sex cu un minor nu exista institutia impacarii care sa inceteze actiunea penala... :P Este o infractiune care nu se urmareste la plangere prealabila. Iar impacarea nu produce efecte.

Avocatul are un rol vital, dar daca ajunge sa-i trebuiasca vreunul, il sfatuiesc sa-si ia un avocat penalist, nu unul care face si civil si penal si familiei si... si... cum stiu eu unii colegi. Ca nu va avea mare aparare atunci.
AVLIL a scris:

=D> Esti super tare, Angelica... =D> Cu intrebarea ta... :D

Nu se pot impaca decat asa, cu situatia si in afara vreunui efect juridic al impacarii. Nu se pot impaca nici parintii.
La sex cu un minor nu exista institutia impacarii care sa inceteze actiunea penala... :P Este o infractiune care nu se urmareste la plangere prealabila. Iar impacarea nu produce efecte.

Avocatul are un rol vital, dar daca ajunge sa-i trebuiasca vreunul, il sfatuiesc sa-si ia un avocat penalist, nu unul care face si civil si penal si familiei si... si... cum stiu eu unii colegi. Ca nu va avea mare aparare atunci.

Am gasit un comentariu pe forum care mi-a placut.
Nicolae Ciubotaru a scris:
"Cred ca fiecare trebuie sa stea in adevar si sa-si rezolve propriile probleme fara artificii documentare care nu au legatura cu realitatea situatiilor in care se gaseste.

Solutii la intrebari de genul cum sa fac sa .... ca atitia altii au facut si a mers... si eu de ce nu as face ... ca nu oi fi mai slab sa nu pot convinge pe unul sau altul cu "inima milostiva" sa faca un document care sa ma ajute nu cred ca trebuie discutate pe cel mai important site legislativ din tara.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)