Dragut din partea dvs., trope _doi , sa folositi fiecare spatiu aproape pentru a arunca cu piatra.
Stiti dvs. precis cum este cu minciuna? Ati desfacut firul in patru si ati constatat ca ati fost mintita?
Minciuna este detestabila , trope_doi, si este singurul lucru pe care il sanctionez la randul meu in acesta lume.
Despre omisiune ati auzit?
O zi buna.
Am spus doar omisiune, trope_doi.Care , desi nu iti place, uite ca se practica.Probabil ca , daca tot te erijezi in justitiar , ai auzit si despre circumstantele atenuante, de existenta carora te asigur( in speta) si pe care deja le cunosti probabil.
Pana una alta mai afla ca sunt aici pentru ca asa doresc, fara a avea obligatii si drepturi corelative.
Sunt aici pentru ca este un loc unde stiu ca pot fi de folos si de asemenea stiu ca acest loc imi este si mie de folos.
Legally sau emma , m-am straduit , atunci cand in joc au fost postarile mele cu tematica juridica , sa fiu cat mai corecta si nu doar sa,, mazgalesc "paginile forumurilor.Si asa am sa procedez oricine as fi , fiindca , daca am ascuns o parte ,,din mine" , partea cea mai importanta aici, in acest loc, a fost cu totul la vedere.
O zi buna , trope_doi.Deja nu mai am ce sa scriu si nu mai am energie.