eumarian a scris:
Un alt argument: si respectarea deciziei ICCJ este circumscrisa principialitatii despre care vorbiti. Ramane intr-adevar sa vedem.
In opinia dvs decizia Curtii trebuie respectata buna sau rea, in opinia mea Curtea isi depaseste atributiile si ne leaga pe toti de maini si de picioare.
Se povesteste ca rebba Israel Edelstein avea doua fice si era mare amator de cafea. In fiecare dimineata Ruth, fica cea mare, pregatea cafeaua pentru tatal ei pana cand, intr-o dimineata, Hannah, mezina familiei, a rugat-o pe sora sa sa o lase pe ea sa faca si sa-i duca tatalui cafeaua.
Rabbi Edelstein insa a refuzat cafeaua mezinei. "De ce nu e buna cafeaua mea, tata? Am pus exact atata cafea, apa si zahar cat pune si Ruth si am fiert-o la fel.
"Draga mea, daca vrei sa-mi faci cafeaua trebuie sa cunosti
ce este ordinea. Mai intai pui apa, care e o reprezentare a lumii, apoi pui cafeaua care reprezinta judecata si adaugi zahar cat trebuie pentru ca sa indulcesti judecata. Tu
ai pus prima data zaharul si apoi cafeaua iar judecata in loc sa fie adanca doar pluteste pe deasupra"