avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am dreptul la concediu de odihna anul acesta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am dreptul la concediu de odihna anul acesta

sunt angajata din 17 martie am dreptul la concediu de odihna.in contrctul de munca e prevazut ca am dreptul la concediul de odihna 21 de zile .daca am dreptul la concediul anul acesta cate zile de concediu mi se cuvin.si un salariu pe cartea de munca de 600 lei.cite zile si cati bani mi se cuvin pe anul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 27 Octombrie 2010
Nu postez un ultim mesaj; voi mai posta!
Rog si pe alti membri sa participe la aceasta discutie si sa nu fie cu suparare.
Va doresc tuturor o dupa-amiaza placuta!
=D>
eduard_ a scris:

Postez ultimul mesaj.
Codul muncii vine cu, clarificarea exacta care sunt sporurile ce sa iau in calcul.

alte explicatii sunt de prisos.............

Pentru informatii suplimentare, accesati urmatorul link:
www.avocatnet.ro/content/for...
Va pot spune ca la aceste discutii eu nu am participat, ceea ce exclude subiectivismul de care as fi putut fi acuzat in recomandarea lor. Sper sa nu va suparati daca nu aveti dreptate si v-as ruga sa va spuneti parerea dupa ce le cititi.
Daca s-ar aplica direct art. 2 din CCMNN ar insemna ca art. 1 nu se mai aplica niciodata si atunci de ce a mai fost enuntat?
Alte explicatii cred ca de acum sunt de prisos.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Stimate utilizator, pentru ca nu va pot spune coleg, dumneavoastra neefind inregistrat ca si consultant. Daca am citit bine in linkul ce mi l-ati trimis, majoritatea imi sustineau punctul de vedere.
Daca vorbiti din punctul de vedere al unui utilizator aici pe forum, si nu al unui practicant de resurse umane, as fi de parere ca trebuie sa va abtineti.......
V-am explicat clar si la obiect cu postari din lege. Va priveste personal daca luati de buna sau nu legislatia.....
Se pare ca-i mare virtute sa-ti recunosti greseala!
Un raspuns corect nu tine obligatoriu de modul in care se recomanda un participant la discutie.
Va mai recomand inca un link www.avocatnet.ro/content/for...
V-as ruga sa nu va suparati si pe ceilalti care nu va dau dreptate si asta pentru ca sunt, dupa cum o sa vedeti, "in domeniu", suparati-va numai pe mine.
Eu am inceput sa va inteleg frustrarea si nu ma supar niciun pic pe dumneavoastra care m-ati facut nedemn de a purta aceasta discutie.
O sa va trimit si o hotarare judecatoreasca in care o sa vedeti cum valoarea orelor suplimentare face parte din venitul ce se ia ca baza de calcul pentru indemnizatia de co.
In rest apreciati-va cum considerati.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
rosu gheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza de calcul concediu odihna kadett kadett Avand in vedere art.145 din CM si 59 din CCMUNN intrebarea este ce se intelege prin veniturilor din ultimele trei luni anterioare lunii in care este efectuat ... (vezi toată discuția)
Sporuri cu caracter permanent - art 145 din codul muncii alcibiade alcibiade Cum se interpreteaza din punct de vedere juridic aceasta exprimare a legiuitorului - '' sporuri cu caracter permanent '' in momentul efectuarii calculului ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de concediu samir69 samir69 In CCM colectiv avem cuprins la capitolul salarizare urmatorul articol;Salariul cuprinde -salariul de baza ,sporuri(Spor de ore de noapte,spor de sambata ... (vezi toată discuția)