avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DECLARARE APEL - ROG RASPUNS URGENT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DECLARARE APEL - ROG RASPUNS URGENT

Am o intrebare legata de o imputernicire avocatiala a fostului meu sot (cetatean german",care a fost depusa la instanta sub aceasta forma:

"Domnii avocati X si Y se imputernicesc de catre clientul Z (fostul meu sot,cetatean german domiciliat in Germania) in baza contractului de asistenta nr.000000 sa exercite urmatoarele activitati:REDACTARE APEL impotriva sentintei 000000"

jos data si semnatura cabinetului avocatial cu stampila.

Nici unde nu exista semnatura fostului sot si nici o imputernicire data la notar.
O foaie simpla de hirtie. Conform acestui text avea avocatul X si Y dreptul de a DECLARA apelul?"
Este aceasta imputernicire avocatiala nesemnata legala? Avocatii nici nu s-au prezentat la proces.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Mary355 , utilizator 12:02, 15 Februarie 2008
da..la chestiunea cu apelul asteptam raspuns..

asa da,daca ar fi aparut si ar fi dat vina pe o eroare,atunci da....dar in forma in care este (doar redactare) nu ar fi fost ok sa fi ramas doar asa...

oricum se pare ca domnul avocat a dat bir cu fugitii.
la curtea de apel nu a sosit nimic,nici macar o hirtie,deci definitiv nu avea semnatura clientului si nu se mai baga. Cu atit mai bine.

P.S. scuze daca v-am chinuit...nu a fost cu intentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire Mary355 Mary355 Poate fi un avocat imputernicit doar (explicit) pentru motivarea apelului? Pe imputernicirea avocatiala depusa la dosar nu exista semnatura clientului ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala nelegala - obligatia instantei? Micaly Micaly Buna ziua Ce obligatii ii revin instantei in cazul in care, in sedinta, i se atrage atentia asupra faptului ca aparatorul unei parti nu are o imputernicire ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)