Am o intrebare legata de o imputernicire avocatiala a fostului meu sot (cetatean german",care a fost depusa la instanta sub aceasta forma:
"Domnii avocati X si Y se imputernicesc de catre clientul Z (fostul meu sot,cetatean german domiciliat in Germania) in baza contractului de asistenta nr.000000 sa exercite urmatoarele activitati:REDACTARE APEL impotriva sentintei 000000"
jos data si semnatura cabinetului avocatial cu stampila.
Nici unde nu exista semnatura fostului sot si nici o imputernicire data la notar.
O foaie simpla de hirtie. Conform acestui text avea avocatul X si Y dreptul de a DECLARA apelul?"
Este aceasta imputernicire avocatiala nesemnata legala? Avocatii nici nu s-au prezentat la proces.
asa da,daca ar fi aparut si ar fi dat vina pe o eroare,atunci da....dar in forma in care este (doar redactare) nu ar fi fost ok sa fi ramas doar asa...
oricum se pare ca domnul avocat a dat bir cu fugitii.
la curtea de apel nu a sosit nimic,nici macar o hirtie,deci definitiv nu avea semnatura clientului si nu se mai baga. Cu atit mai bine.
P.S. scuze daca v-am chinuit...nu a fost cu intentie
Imputernicire
Mary355
Poate fi un avocat imputernicit doar (explicit) pentru motivarea apelului?
Pe imputernicirea avocatiala depusa la dosar nu exista semnatura clientului ... (vezi toată discuția)