avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit pragul de trecere de la microintreprindere la platitor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

pragul de trecere de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit

Pragul de trecere de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit e tot de 100 de mii de euro? Sau s-a modificat ceva?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 07:53, 28 August 2009
de la impozit pe profit pot trece pe micro? in ce cond? doar decl 010? firma infiintata in 2006, fara salariati, neplatitoare de tva isi schimba asociatii prin cesiune de ps si optiunea ca platitoare de tva si va avea angajati. merge micro? activitatea de baza va fi constructii (partea de executie):-/:-/
Cum s-a declarat la infiintare? - platitoare de impozit pe profit?
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2008
ContSters42967, utilizator
da
Da se poate opta la impozitarea ca microintreprindere. Sfatul meu este sa mergeti in continuare ca platitori de impozit pe profit, pentru domeniul de activitate constructii.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 100.000 euro venituri microintreprindere anca.miron anca.miron Buna ziua ! In trim.IV 2011 o microintreprindere a depasit plafonul de 100.000 euro prevazut de Codul fiscal pentru incadrarea la microintreprinderi. Cum se ... (vezi toată discuția)
Mai indeplinesc conditiile pt micro ? ContSters109653 ContSters109653 Am avut calitatea de micro ( imp.3% ) pana la data de 31.07.2009 , data la care am depus 010 vector fiscal , pentru scoatere din evidenta salarii . ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon microintreprindere adrianabresug adrianabresug daca o microintreprindere depaseste plafonul de 65.000 euro la 31.10.2014 incepand cu care trimestru devine platitoare de 16 %?Firma a inceput activitatea pe ... (vezi toată discuția)