buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
Melodrama e ca facem referinte la Freud fara vreo cultura sau legatura. Domnul @frank_kvitta, copilaria despre care vorbeste Freud se incheie cand incepe pubertatea. Mai cititi inainte sa va dati cu parerea. Puneti mana si pe o carte de gramatica :rtfm: Traumele psihologice de lunga durata sunt mult mai bine documentate in cazul femeilor care nu au pastrat sarcina si va pot da literatura de specialitate in acest sens.
Sigur, nu e usor sa fii parinte la o varsta asa de frageda dar decizia e luata, cum ati observat. Vi se cer sfaturi pozitive, nu lamentari despre ce se putea face.
Domnilor, au fost exprimate aici diverse opinii, fata a primit sfaturi dintre cele mai utile.Haideti sa nu-i ingreunam situatia si sa nu ii creem confuzie.Are dreptul de a fi mama, iar sentimentul matern este unul puternic, chiar si la aceasta varsta, cand fetele se joaca cu papusile , insa o fac tot datorita acestui instinct.
Va rog sa nu va mai jigniti si sa purtati dialoguri civilizate, nu suntem la ora de gramatica si nu este de dorit sa recurgem la stergerea mesajelor sau la alte masuri.Va multumesc.
@frank_kvitta, nu suntem aici pentru a blama actiunile unei fete de 15 ani si jumatate, ci pentru a o sfatui cum sa-si aranjeze viata de acum incolo.Ganditi mult prea rigid, poate prin natura profesiei dvs. Situatia fetei este una sensibila iar ea , acum nu are alta cale decat sa se pregateasca sa devina mama .
Gresesc si adultii, sau se lasa condusi de instincte, deci cu atat mai mult cei cu discernamantul in curs de formare.
Pentru ea, cum s-ar spune, zarurile au fost aruncate .Nu este o tragedie iar aducerea pe lume a unui copil se spune ca este o binecuvantare.