avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
daca va facut promisuni de casatorie,in scopul de a intretine relatii sexuale.poate fi vorba de seductie.dar nu cred ca e cazul.
nu.nu mia promis casatoria am fost de acord nu mia promis nimik
atunci totul e in regula.
Depinde de inteligenta si diplomatia dvs,a partenerului,dar si a parintilor acestuia pentru ca parintii dvs sa accepte si sa iubeasca nepotelul sau nepotica.
Pana la urma nimeni,nu poate fi atat de inuman si rece,fata de o viata veninovata.
Multa inteligenta si mult noroc !
daca eu ma mut la el si declar in fata parintilor a politiei ca vreau sa stau cu el ca sa ne crestem impreuna copilul ca tin la el...ce sanse sunt ca sa ramanem impreuna sub acelasi acopris??va rog mult ajutatima

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil poate lua o decizie rupa rupa - baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)