avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
Interventie moderator

Domnilor, am rugamintea sa incetati cu jignirile si sa aveti o atitudine corespunzatoare .
@bighiu, va rog sa editati mesajul si sa renuntati la acel ,,aloo" .Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
ContSters47264, utilizator
Trebuie sa va consultati cu cei care va iubesc si tin la dumneavoastra. Asemenea probleme nu se rezolva pe forum!

Catre forumisti: trebuie sa fim modesti si sa nu dam sfaturi de avort unei persoane pe care nu o stim. Poate ramane cu traume pe viata, poate sa distruga o sarcina reusita si nu ne asumam nici unul riscul daca se intampla asa ceva. Nu sunteti preoti! Daca nu poate creste copilul, poate lua in considerare si alte cai in functie de afectiunea pe care o nutreste fata de bebe (exista si adoptii, si cresterea de catre parinti, si asociatii de tinere mame).

Multa bafta!
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
eumarian, utilizator
@bighiu, @frank_kvita, va rog sa purtati disputa inceputa prin intermediul mesajului privat.Va multumesc.
Sunt multe existente distruse de decizii luate in momente nepotrivite ale vietii,probleme reale legate de tineretea,de lipsa de maturitate a unor tinere mame,de fapt a unor mame,ele insele nu de mult fetite,care au intrat prematur in viata reala de femeie
Sunt probleme reale,legate de lipsa de informare,de incultura,de lipsa de maturitate, generate si pe fondul alterarii continue a vietii sociale.
Sunt de acord cu toti cei care au scris inaintea mea ,dar trebuie sa luam act si de pozitia tinerei domnisoare,in raport de sentimentele pe care le are pentru respectivul barbat,este adevarat,mai in varsta si poate chiar versat in "tainele vietii" ,de fapt in raport de sentimente unuia fata de celalalt.
Pozitia tinerei fete,nu a fost exprimata in mod clar de aceasta ,desi mi se pare mai mult infricosata de de urmatorul pas intr-un viitor pe care nu il cunoaste.
Pe de alta parte,din punct de vedere legal,fata nu mai poate face nimic si va da nastere unui copil,nu stie nimeni daca dorit cu adevarat.
De aceea singurul sfat pe care i l-am dat a fost acela ca sa se consulte,daca nu se poate din diferite motive cu parintii,macar cu o ruda mai apropiata si cu experienta de viata,cu o persoana care poate sa o sprijine-si este bine- pe cat mai multe aspecte .
Ca si in alte situatii triste,va depinde doar de cei doi daca raul a fost facut sau nu
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
aveti dreptate domule consilier.doar ca,ma indoiesc ca e vorba de dragoste adevarata.desi sunt si cazuri de acest gen,care se casatoresc si au o casnicie normala.

eu imi mentin parerea ca,la aceasta varsta,prioritatatea este scoala.altfel,riscam sa ajungem mai rau decat am ajuns,dintr-o tara de romani,intr-o tara de inculti.poporul Roman a fost candva un popor inteligent,acum mi-e sila de ce vad.

In legatura cu avortul,se poate face intr-o tara in care legea permite avortul chiar si in cazul de fata.chiar daca s-ar cheltui ceva bani,este vorba de o minora de 15 ani,depsre care nu stim ce grad de inteligenta are,sau din ce familie provine,la fel cum nu stim nimic,nici despre baiatul iresponsabil,car nu a auzit de prezervativ.

totusi,daca se iubesc,se inteleg,sa vorbeasca cu familia si sa mentina sarcina,e decizia lor.dar,daca copilul se va naste,si cand va fi mare,va afla ca a fost conceput din greseala,si ca era sa fie si avortat...

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil poate lua o decizie rupa rupa - baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)