avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
Imi place cand inaintea mea posteaza r. gabi, pentru ca aproape mereu spune ce as vrea si eu sa spun.
Din pacate ati tot scris aici, dar tanara noastra viitoare mamica nu a mai postat nimic. Poate ne-a cerut un sfat tocmai pentru ca nu se poate adresa parintilor. Oricum, in caz ca mai citeste aici, as dorii sa ne tina la curent cu mersul lucrurilor.
Evident ca si eu o sfatuiesc sa discute cu parintii, atat ai ei cat si ai lui. Asta e, s-a intamplat, s-a intamplat. Sa priveasca partea frumoasa a lucrurilor: sunte femei care ani de zile se chinuie sa ramana gravide si nu reusesc si ei i-a iesit din prima, chiar daca nu si-a dorit asta.
Mi-ar place sa cred ca parintii ei o sa fie intelegatori si o sa realizeze ca nu exista lucru mai frumos pe lume decat sa ai un copil si o sa aiba grija de amandoi.
Mi-as dorii ca tatal sa fie matur si sa realizeze ca un copil nu este o joaca si o sa fie langa mamica si copil.
Mi-as dorii...multe altele, dar nu toate sunt asa cum ne dorim. Sper din toata inima ca o sa iasa bine si astept cu nerabdare ca tanara mamica sa ne mai scrie.

multumesc tuturor pentru sfaturiile date...am folosit prezervative si acest copil nu e un lucru un obiect nedorit..sunt constienta de ceea ce am facut si imi asum greseala pana la capat dar nu cred ca e o greseala...parintii tatalui si toata familia lui stiu si ne sustin cu orice...parintii mei nu stiu sa asculte stiu doar sa ma loveasca atat prin vorbe cat si prin fapte la propriu...cat despre copil o sa aiba tot ce ii doreste o sa ma las pe mine si tatal o sa faca la fel pentru el..pentru ca e un suflet nevinovat si merita tot la urma urmei e un ingeras...eu cu accest baiat sunt de 2 ani de acum si nu cred ca se mai pune problema,,dragostei"..mai astept sfaturi va rog.
daca sunteti atat de hotarati ,nu cred ca o sa va impiedice nimeni si nimic sa va cresteti copilul.
daca parintii nu vor sa inteleaga acum , o vor face in viitor.
Ma bucur sa va vad aceste cuvinte din partea dvs stimata doamna.
Dar tot veti avea nevoie de sprijin,sustinere,sfaturi din partea unor oameni care va pot ajuta sub toate aspectele,indiferent de pozitia lor in familie.
Sa aveti o nastere usoara si sa va dea Dumnezeu noroc in viata,dvs,tinerilor parinti si micutului/micutei care se va naste.
deci tatal copilului nu va pati nimik daca eu declar in fata politiei ca vreau sa raman cu el sa ne crestem copilu?

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil poate lua o decizie rupa rupa - baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)