gigelas a scris:
Bravo,forumisti !
Din cate sfaturi ati dat,cele mai multe cu atingere in cei doi protagonisti,cred ca ati reusit sa zapaciti biata fata. Faptul este consumat ! Nu exista alta solutie,decat ca parintii sa-i sustina pe cei doi copii si copilul lor - ce se va naste.
Scurt si la obiect. Nu e cazul sa faceti "constatari ironice"acum...
Cu stima,
Nu stimate domn,aici a fost o insiruire de cauze care dau nastere unor astfel de situatii nedorite de nimeni,dar care generaza astfel de tragedii.
Nimeni nu "a adus atingere" nimanui,iar ceea ce este greu pentru dvs.sa intelegeti a fost sfatuita sa vorbeasca cu parintii sau cu cineva care poate fi langa ea si o poate ajuta.
Eu personal am cautat sa fiu cat mai echilibrat si nu am cautat sa gasesc culpe pentru ca nu acesta este scopul.
Scopul este de a trage un semnal de alarma,de a o face pe tanara fata,ca macar in ultimul ceas sa ia cea mai buna hotarare pentru ea si pentru copil,iar aceasta se poate face numai "cu cartile pe masa".
Constatarile unor situatii reale din cotidian nu reprezinta niciun fel de acuza la adresa nimanui.
Daca au existat persoane care au fost mai"intransigente" sau care au avut pareri mai "radicale" sa le zicem,fiecare dintre acestea, probabil ca dintr-un motiv sau altul,care probabil tine de viata si persoana lor ,au facut acest lucru.
Dar totusi,indiferent de concluziile dvs,care se doresc docte,sfatul care a fost predominant in mai toate postarile este cel de a lua legatura si de a se sfatui,fie cu parintii,fie cu cineva apropiat,cu oarecare experienta , care o poate ajuta,in mod real.