avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
Cu riscul de a deranja, ma arat impotriva unui astfel de lucru, si aratandu-va ca sunt femeie, mama unui copil de 6 ani si jumatate, o sfatuiesc pe tanara domnisoara (mult prea tanara), sa nu se grabeasca la nimic, sa se sfatuiasca cu parintii, pentru ca ea, conform legii firii si a legilor civile la aceasta varsta nu are discernamant.
Ar trebui sa faca intrerupere de sarcina.... are o varsta la care nu-si da seama de nimic, iar domnul de peste 20 de ani care a lasat-o insarcinata ar trebui macar el sa aiba discernamant, daca nu sa discute cu prsoane specializate care sa-i consilieze psihologic.
Nu cred ca trebuie incurajate astfel de relatii, iar acel copil va fi nascut de o mama nepregatita fizic pentru o nastere, si exista risc maxim de nastere prematura, iar bebelusul nu are nuci o vina.
Ce va putea o fetita cum este ea sa-i arate copilui ei, cand ea insasi este un copil si nepregatita pentru viata.
Pentru Dumnezeu, nu-ti strica viata, ai face o greseala de care iti vei da seama mult prea tarziu.
Ai rabdare cu tine, si da-ti sansa sa cunosti cu adevarat viata, dupa care sa poti lua anumite decizii.
Sa te ajute Dumnezeu!
la 15 ani nu cred ca sunteti in masura sa luati decizii,dovada ca si sa va culcati cu iubitul dvs fara sa folositi mijloace de contraceptie nu a fost o decizie inteleapta.
daca nici iubitul dvs nu e in stare sa ia decizii ar trebui sa stati de vorba macar cu mama dvs.
e prea devreme sa va inchideti viata.
nici macar scoala nu ati terminat-o.
daca peste 2-3 ani iubitul va paraseste,dvs nu aveti nici o calificare, ,cu ce si in ce conditii veti creste acel copil?
nu luati singuri decizii pentru ca nu sunteti inca in stare.
Din pacate, in anul acesta, mai mult decat in alti ani, exista tot mai multe asemenea cazuri, in care fete-mama aduc pe lume copii. Intr-o societate tot mai saraca material dar si spiritual, este greu de dat sfaturi de urmat. Din pacate, trebuie sa ma declar de acord cu antevorbitorii mei care mentionau "lipsa de discernamant" in ceea ce o priveste pe fata-mama. Din aceasta cauza, sfaturile ce i se vor da, vor constitui doar pretexte de catre aceasta, nu si drumuri de urmat.
Consider ca societatea ar trebui sa "corecteze" cat mai bine aceste anomalii, pentru a evita o degringolada profunda a societatii prin cresterea gradului de promiscuitate. Consider ca o conditie agravanta, varsta viitoarei mame, precum si felul in care aceasta isi prezinta "cazul".
Cu siguranta, libertatea "prea multa" strica.
A bon entendeur, salut!
Copilul trebuie sa fie conceput prin dorinta,nu dintr-o prostie.in plus,ar trebui sa va vedeti de tinerete.eu zic sa vorbiti cu printii si s afaceti avort.viata merge inainte.sunteti tanara si aveti o scoala de urmat.
Neneaaaa:)....dupa 3 luni, avortul e caz penal!Legea stabileste foarte bine conditiile in care sunt posibile avorturile dupa 3 luni varsta fatului.De aceea am spus ca e tardiv!
Restul...e istorie.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
ContSters7431, utilizator

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil poate lua o decizie rupa rupa - baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)