avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
avocatel2011 a scris:

Si daca promovau 90% examenul asta, ceilalti 10 % picati ar fi postat p-aci ca au fost furati si nedreptatiti si ca fac revolutie sa intre si ei...tipic romanesc

Cata dreptate ai!!!! Mai sa fie, s-a gasit un petic de rai in Romania, ii zice INPPA. Aici nu exista coruptie, e loc unic in lume! Ia sa ne amintim de examenul de anul trecut, ce exemplu de cinste si transparenta. 3 luni de corectura, note schimbate cu mai mult de 3pct dupa asa zisele contestatii, fireste niciun vinovat, nici aia de au dat 4 la prima corectura, nici aia de au dat la 7 la recorectura. Ambele note la fel de corecte, izvor al unei prestatii didactice la fel de competenta si de corecta.
As avea o mica intrebare: Chiar ma vezi ca dus cu cercul, nenea avocatel?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
muccelmic, utilizator
avocatel2011 a scris:

Vad ca excludeti din start varianta ca la un examen se pica din alte motive in afara de ala pe care v-ati axat:furtul.Toti sunt bine pregatiti si sunt furati..trist.
si din ce motiv oi fi picat? astept sa te uiti la rezultate si sa imi raspunzi. si la proc pen am fost inexplicabil depunctata. am fost eu nepregatita, sau corectorul? cred ca mai degraba eu... nepregatita, nestiutoare, increzatoare intr-o minima corectitudine.

avocatel2011 a scris:

Sa inteleg acum ca unii ar vrea sa fie corectati dupa un nou barem-eventual propriu iar altii sa isi vada lucrarea si sa o corecteze cu ei acolo. Daca toti cei 1700, sau cati sunt picati vor acelasi lucru inseamna sa le stea comisia aia de corectori la dispozitie vreo juma de an, ca sa inteleaga fiecare ce si unde trebuia scris.

Omule nu mai scrie daca nu ai nimic interesant de spus. Si din deductii penibile nu va iesi o gluma buna.
Astept si eu sa vad unul pe forum care sa zica.."Am picat ca n-am invatat suficient,pun burta pe carte si la anul iau sigur!"
avocatel2011 a scris:

Sa inteleg acum ca unii ar vrea sa fie corectati dupa un nou barem-eventual propriu iar altii sa isi vada lucrarea si sa o corecteze cu ei acolo. Daca toti cei 1700, sau cati sunt picati vor acelasi lucru inseamna sa le stea comisia aia de corectori la dispozitie vreo juma de an, ca sa inteleaga fiecare ce si unde trebuia scris.

Prietene, de asta eu m-am facut inginer si nu chirurg sau pilot sau.....avocat( pilot nu m-am facut din motive....medicale banale).Ca sa ma cert doar cu fiarele si cu oamenii din subordine.
Tu ai inteles ce am vrut sa spun?
Sincer, la inceput am crezut ca esti rionic cu mine, si nu intelegeam ce motiv ai.Acum....stiu sigur ca....nu e asa.Mai, mai sa ma acuz ca, nu ma....exprimez a la Pruteanu si nu ma fac inteles.
INCA MAI SUGEREZ IDEEA UNEI PETITII....SI ASTEPT INITIATIVA....

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)