avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
Si eu sunt de parere ca toate aceste discutii sunt aiurea...caci e evident ca oricat ne-am agita sau nu, situatia va ramane la fel...oricum dupa contestatii si anul trecut din cate stiu s-au mai schimbat rezultatele mai ales pentru cei care aveau nevoie de pana in 50 de sutimi pentru a promova examenul.

Se ridica parul pe mine inainte de sustinerea examenului cand auzeam fraze de genul : Ahhhhh pai in Barou daca nu dai bani n-ai nici cea mai mica sansa sa intri!!! Parca fraza aceasta m-a ambitionat si mai tare sa le demonstrez acelora ca se poate intra si pe invatatura.

E clar ca mereu vor fi si oameni care intra pe sistemul PCR-ului ( pile + cunostinte + relatii) si pana la urma e problema lor daca aleg acesta cale...Eu una si daca as fi picat de 10 ori n-as fi dat 1 leu ca sa intru si daca as fi avut la cine, pentru ca e impotriva convingerilor mele...Insa n-am auzit nici in facultate si nici la Barou pe cineva care sa fi dat bani ca sa promoveze vreun examen...

Intrebarea mea e urmatoarea : in ceea ce priveste INPPA-ul stie cineva cum vor fi cursurile? Si daca e obligatoriu sa ne inscriem in centrul teritorial de care apartine Baroul in care ne vom inscrie? Sau e posibil sa alegem si un alt centru teritorial? Eu apartin in mod normal de Timisoara si as dori sa urmez cursurile INPPA la Cluj...
Buna ziua,

Revin cu rugamintea de mai devreme, sa renuntati la scrisul pe langa subiect si sa reveniti la subiectul acestui forum. Ii invit pe toti cei care se simt nedreptatiti de acest examen sa-si gaseasca solutii reale de rezolvare a problemelor. Faptul ca va certati cu restul lumii intr-un forum n-o sa va ajute cu nimic. Faptul ca ii acuzati pe toti cei care au intrat / sunt avocati / etc n-o sa va ajute cu nimic. Daca va considerati nedreptatiti, daca considerati ca merita sa fiti avocati, atunci incepeti prin a va reprezenta singuri si alegeti-va cai reale de actiune pentru aceasta problema. Scandalul pe un forum nu e si nu va fi niciodata o solutie reala.

Multumesc anticipat.
auzi dragutza, nu ai dreptul sa ma judeci si sa insinuezi ca EU nu am invatat, dupa unspe mii de examene cred ca stiu sa imi apreciez nota.....din momentul in care scriu toate cazurile de revizuire de exemplu cu tot cu explicatii mi se pare absurd sa obtin la DPP sub 4 normal ca ma consider nedreptatiti, nu mai pun ca am facut si pct 2 plus speta, . Plus numai eu stiu cat am invatat si cat am tras si altii ca mine la fel ca sa ne trezim cu notele pe care le avem si care dupa evaluarea noastra clar ar trebui sa fie mai mari...Nu ne fa prostii, nu ne fa tampiti pentru ca ne stim ADEVARATA VALOARE, si meritam sa profesam. SI VOM PROFESA MAI DEVREME SAU TARZIU....PENTRU CA NOI ASTIA CARE NU AM CITIT IN VIZIUNEA TA stim ce avem in cap si nu ne lasam pana nu luam....pentru ca clinetii au nevoie de oameni pregatiti ca noi, si pentru ca dc cei care ne-au corectat au impresia ca ne-au dezarmat se inseala amarnic ce nu te doboara te face mai putenic....ASA CA EU UREZ TUTURO CELOR DE LA CONTESTATII BAFTA SI NU VA LASATI....MERGETI MAI DEPARTE TOT VOM REUSI...
iondanci a scris:

corina_parloaga a scris:

avocatel2011 a scris:

Sa inteleg acum ca unii ar vrea sa fie corectati dupa un nou barem-eventual propriu iar altii sa isi vada lucrarea si sa o corecteze cu ei acolo. Daca toti cei 1700, sau cati sunt picati vor acelasi lucru inseamna sa le stea comisia aia de corectori la dispozitie vreo juma de an, ca sa inteleaga fiecare ce si unde trebuia scris

nu, eu propun sa lupti alaturi de noi pt anularea acestui examen! ce zici ?;)

pentru corina_parloaga
tu crezi ca toti cei care au intrat sunt cu pile?...ca au fost ajutati...intr-un anume mod?...oare nu sunt sunt printrei aei care au invata?....carea au dat acest examen a treia sau a patra oara...oameni care au investit in acest examen (concediu fara salar,...ani ala rand)...oare pt ei ar fi corect ca acest examen sa fie anulat?

chiar nu sustin acest lucru. pana unde se ajunge... cititi, mai fratilor! felicitari! stiu cat ati muncit pt ca si eu am stat 4 luni in concediu fara plata si am invatat de la 5-6 dimineata in continuu pana la 11-12 noaptea, dar nu ma plang. este a doua oara cand dau acest examen. poate ca trebuie sa mai stau la rand. stiu toate acestea. stiu ca ati muncit si ca probabil majoritatea a luat examenul pe meritul lor. FELICITARI! era o provocare pt avocatel numai pt faptul ca imi contesta munca, studiul si nedreptatea simtita de mine.
Alin Popescu a scris:

Buna ziua,

Revin cu rugamintea de mai devreme, sa renuntati la scrisul pe langa subiect si sa reveniti la subiectul acestui forum. Ii invit pe toti cei care se simt nedreptatiti de acest examen sa-si gaseasca solutii reale de rezolvare a problemelor. Faptul ca va certati cu restul lumii intr-un forum n-o sa va ajute cu nimic. Faptul ca ii acuzati pe toti cei care au intrat / sunt avocati / etc n-o sa va ajute cu nimic. Daca va considerati nedreptatiti, daca considerati ca merita sa fiti avocati, atunci incepeti prin a va reprezenta singuri si alegeti-va cai reale de actiune pentru aceasta problema. Scandalul pe un forum nu e si nu va fi niciodata o solutie reala.

Multumesc anticipat.

si tu cu aplauze? te aplaud aici: =D> numai ca nici tu nu citesti. nu ii acuzam pe cei care au intrat. cum am putea face asta??? acuzam in alta directie. mi se pare ca iti depasesti atributiile si te-as ruga sa fii mai atent in calitate de administrator. deja esti intr-o tabara inchipuita. toti suntem colegi, chiar daca unii dintre noi au "ratat" acest examen. iti multumesc anticipat! sper ca nu imi vei sterge mesajul!

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)