Nu neaga nimeni ca oamenii au dreptul sa-si manifeste nemultumirea in ce fel doresc. Daca discuta la subiect si gasesc forme de actiune, atunci nu are nimeni nimic impotriva. Atunci insa cand nemultumirea se exprima radical, cum spuneti dumneavoastra, lucrurile se complica. Pentru ca acest site are o audienta obisnuita sa gaseasca aici dezbateri asupra unor idei interesante, nu exemple de oameni care fura, triseaza la examen sau fac altceva.
Regula de aur la Avocatnet.ro este ca se discuta ideea si nu persoana. Si asta s-a pierdut din vedere in devierea discutiei din ultima vreme.
Nu va pot tine cu forta in Avocatnet.ro, asa cum nu va pot impune propriile mele convingeri. Fiecare dintre noi suntem liberi sa facem ce vrem si sa credem ce vrem. Insa aici, cata vreme oamenii isi manifesta constant dorinta ca siteul sa-si pastreze tinuta si eleganta, regulile sunt reguli, chiar daca nu va plac.
Exemplul cel mai recent este cel al discutiei despre criza si efectele ei:
www.avocatnet.ro/content/art...
Eu ma asteptam ca oamenii dezamagiti de rezultate sa intocmeasca aici un plan de actiune prin care sa-si apere drepturile pe care le pretind incalcate. In schimb, au aparut dispute si acuze, mistocareli si balacarei care nu doar ca nu duc niciunde, dar arunca si o imagine urata asupra participantilor la concurs, despre care refuz sa cred ca sunt toti la fel.
Sper ca m-am facut inteles.
Numai bine.