avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
pepe2011 a scris:

Suntem 3 vizati de omu de la butoane.....
Adevarul doare?
Sau iti taie leafa stapanul???
Nici macar explicatii la mizeriile pe care le faci nu dai.Comportament identic cu al celor de la INPPA.Tocmai de asta ne revoltam....Pentru a nu mai fi indivizi ca cei de la inppa, cei ca tine....
Utopie, nu...Atat timp cat s-au inventat botonelele....manipularea va fi in top.
Pentru cine-l cunoaste pe acest angajat...alin...gratulati-l in live cand va intalniti cu el, asta daca nu va produce o repulsia asa de mare incat.....

Mai usor omule ca nu e chiar asa.
Revin cu rugamintea de mai devreme. Daca va simtiti nedreptatiti, faceti ceva. Nu va balacariti cu altii pe un forum de internet. Cat despre complimentele pe care mi le face domnul pepe, sa fie sanatos.

In acest forum exista reguli. Si ar fi excelent daca inainte sa postati ati citi regulamentul de functionare a forumului. Ca stau aici mesaje offtopic / atacuri la persoana 5 minute, 10 minute, o ora sau o zi, e lipsit de importanta. La un moment dat tot le va sterge cineva.

Am lasat mesajele de mai sus pentru ca ele zugravesc exact ideea din spatele interventiei mele. Ati renuntat sa mai discutati ideea si ati trecut la discutat / atacat persoane.

Numai bine.
Alin Popescu a scris:

Revin cu rugamintea de mai devreme. Daca va simtiti nedreptatiti, faceti ceva. Nu va balacariti cu altii pe un forum de internet. Cat despre complimentele pe care mi le face domnul pepe, sa fie sanatos.

In acest forum exista reguli. Si ar fi excelent daca inainte sa postati ati citi regulamentul de functionare a forumului. Ca stau aici mesaje offtopic / atacuri la persoana 5 minute, 10 minute, o ora sau o zi, e lipsit de importanta. La un moment dat tot le va sterge cineva.

Am lasat mesajele de mai sus pentru ca ele zugravesc exact ideea din spatele interventiei mele. Ati renuntat sa mai discutati ideea si ati trecut la discutat / atacat persoane.

Numai bine.

Mesajele noastre zugravesc ideile noastre cu scuze nu ale tale! Aduci prejudicii de imagine acestui forum prin ingerinte abuzive! Te-am rugat sa repostezi mesajul in care am facut vreun atac la persoana, in loc sa raspunzi stergi mesajele.
Aduci grave prejudicii de imagine acestui forum.
Faci diferenta intre a modera si a baga pumnul in gura, intre a argumenta un pct de vedere si a sterge mesajele care nu iti convin, intre a stapani arta dialogului si a cenzura ca pe vremea lui ceasca?
Mi-as face un blog sa scriu pe el despre tine in calitate de administrator al acestui forum, sa vedem daca vei fi laudat ptr asta.
@muccelmic: Va invit sa va faceti blog si sa scrieti ce vreti. Diferenta dintre Avocatnet.ro si celelalte siteuri pe care se poarta stiri si discutii de genul celei de aici este aceea ca in acest forum exista reguli. Reguli pe care sunteti tinut sa le respectati, chiar din momentul in care scrieti in Forum.

@muccelmic: Va invit deci sa mergeti in forumuri unde echipa de moderare este mai permisiva. Aici lucrurile stau altfel si e vremea sa intelegeti acest lucru.

Acest topic a fost accesat de 500 de oameni zilnic, pana acum cateva zile, cand ati inceput balacareala. De atunci, citesc topicul intre 15 si 30 de persoane zilnic, semn ca discutia a deviat, iar oamenii s-au plictisit de acuze si mesaje de genul celor din ultimele zile.

Numai bine.
Alin Popescu a scris:

Va invit sa va faceti blog si sa scrieti ce vreti. Diferenta dintre Avocatnet.ro si celelalte siteuri pe care se poarta stiri si discutii de genul celei de aici este aceea ca in acest forum exista reguli. Reguli pe care sunteti tinut sa le respectati, chiar din momentul in care scrieti in Forum.

Va invit deci sa mergeti in forumuri unde echipa de moderare este mai permisiva. Aici lucrurile stau altfel si e vremea sa intelegeti acest lucru.

Acest topic a fost accesat de 500 de oameni zilnic, pana acum cateva zile, cand ati inceput balacareala. De atunci, citesc topicul intre 15 si 30 de persoane zilnic, semn ca discutia a deviat, iar oamenii s-au plictisit de acuze si mesaje de genul celor din ultimele zile.

Numai bine.

Eu nu vad ,,balacareala,,. Ba chiar topicul a devenit mai interesant. Probabil nu mai este atat de accesat pentru ca examenul de admitere la care acesta se refera s-a cam incheiat. De altfel topicul acesta (care pe mine unul m-a ajutat) nu mai are mult de ,,trait,,.
Participantii sunt nemultumiti de modul de organizare a examenului si cred ca au dreptul sa-si exprime aceasta nemultumire chiar intr-un mod mai radical. Oricum consider ca supraevaluati importanta ,,regulilor,, in aceasta situatie si cam faceti exces de zel. Daca mai continuati pe acesta linie pe mine unul m-ati pierdut. Felicitari celor care au trecut si multa bafta celorlalti.

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)