muccelmic a scris:
avocatel2011 a scris:
Si daca promovau 90% examenul asta, ceilalti 10 % picati ar fi postat p-aci ca au fost furati si nedreptatiti si ca fac revolutie sa intre si ei...tipic romanesc
Cata dreptate ai!!!! Mai sa fie, s-a gasit un petic de rai in Romania, ii zice INPPA. Aici nu exista coruptie, e loc unic in lume! Ia sa ne amintim de examenul de anul trecut, ce exemplu de cinste si transparenta. 3 luni de corectura, note schimbate cu mai mult de 3pct dupa asa zisele contestatii, fireste niciun vinovat, nici aia de au dat 4 la prima corectura, nici aia de au dat la 7 la recorectura. Ambele note la fel de corecte, izvor al unei prestatii didactice la fel de competenta si de corecta.
As avea o mica intrebare: Chiar ma vezi ca dus cu cercul, nenea avocatel?
Mai avocatel, ai impresia ca scriu pe aici peste 1000 de oameni care au picat? asta e1a intrebare
Mai avocatel, ai tu exemple sa ne dai de cat de corect se desfasoara un examen de admitere in aceasta profesie, in situtaia in care actuala conducere a ajuns in instanta, cu tema cum s-au furat unii pe altii la alegerile pentru decan la Bucuresti in 21 mai a.c?
Dar vorba lu' strabunica "ai rupt tu cartea maica si ai stiut de 10 si ti-o dat Doamna 4?", doar ca strabuni nu era avocata, era o femeie simpla de la tara, care zisese srtu'mana invatatorului din sat toata viata. Da sti mai draga de ce? Pentru ca domnul invatator nu dadea note pe spaga!
N-am invatat don avocatel de 10, doar ca mi se pare, ca daca am invatat de 7, si cu 7 se intra, apai ala e locul meu, si nu al vreunui Donose, (Baroul Ialomita, Donose I. Octavian ca sa-l identifici mai usor pe lista de la Bucuresti, ) ca cel de anul trecut care a luat de la 3.90 la 8.60! Domnia sa a sustinut examenul la Bucuresti deoarece mama domniei sale este decanul baroului Ialomita! (fireste fara legatura cu cresterea notei la contestatie cu 4pct 70. hahahaha, contestatie???????da ce aia se poate numi corectura sau cealalata recorectura?)
Ai inteles rogu-te sau vrei sa o ti matu'gaia ca s-a deschis o filiala a Raiului la INPPA?
Da don avocatel, ai dreptate, nu m-am pregatit la fel de bine ca Donose, si cati ca el!