Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.
Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.
Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Corina, nu stiu la ce anume te referi cu tabara inchipuita, dar n-am nicio dorinta sa intru in amanunte. Prezentul subiect s-a transformat intr-o discutie in trei sau patru, care inteleg sa-si verse aici naduful in loc sa faca ceva daca se simt nedreptatiti.
Rolul meu e sa tin aceste discutii pe fagasul initial. Si o sa fac asta indiferent de ce mi se spune. Asa ca ii rog pe cei nemultumiti sa faca ceva palpabil ori sa renunte la a-i mai balacari pe ceilalti.
Am sunat azi la Baroul Galati si la INPPA Brasov pentru a intreba daca stiu cand se dau raspunsurile intrucat cei de le Bucuresti nu raspund la telefon. Si ce credeti ca au zis...? Nici macar nu au ajuns lucrarile, dar sa mai inceapa sa le corecteze...Mai dureaza destul.
Draga avocatelule2011, da-mi voie sa ma autodenunt. Am picat pentru ca nu am invtat. Paradoxul este ca nu am picat la materiile la care nu am invatat, ci din cauza celeia la care, dupa barem, " plecam din 10". Am luat 5 si putin. Tot mai sper ca, la mijloc, e vorba despre o greseala materiala, ca mi-au trecut gresit nota. Si tot incerc sa le gasesc scuze.
Daca se va dovedi ca am dreptate, cam ce ar trebui sa fac? Imi poate compensa cineva sau ceva stresul trait in aceste zile, pana la rezultatele finale? Ar trebui sa ii dau in judecata ca nu dorm bine noaptea?
Si, daca nu voi avea dreptate? Daca mi-am evaluat o singura materie din 4 gresit, si, in loc de 10, de fapt meritam 5, dupa un barem pe care eu nu l-am vazut? In situatia asta, spune-mi tu ce ar trebui sa fac si cum sa invat la anu'.
Draga avo-catelule2011, eu nu bag mana in foc pentru altii, dar pentru mine da, afla ca mie imi lipsec 17 sutimi pana la sapte si vreo 2 puncte pana la nota totala pe care mi-o calculasem,puncte pe care nu le cer de la tine.
Nu stiu ce rezultate ai avut tu inaine de intrarea in barou,ma refer la masterate,alte examene precum inm-ul etc...ca sa te dai asa destept, crede-ma ca nu iti sunt inferioara cu nimic chiar daca sunt sub linia de admisi, temporar.
In al doi-lea rand as sublinia ca nimeni nu s-a luat de cei care au intrat, nu avem nimic cu voi, dar te rog din inima daca nu mai esti interesat de acest subiect, pentru ca esti cu sacii in caruta, nu mai intra aici ca sa iti versi tolba de inteligenta si mandrie, nu iti cerem sprijinul, nu vrem sa ne ajuti cu nimic si daca te consideri totusi indrepattit sa faci vreo remarca fa-o cu modestie. Examenu acesta este doar o usa deschisa, dupa aceasta usa fiecare e pe cont propriu si atunci se va dovedi cine va merge cu adevarat mai departe.
Iti doresc succes in cariera si nu uita ca o nota nu defineste o persoana, iar daca o persoana se defineste printr-o nota inseamna ca acea persoana nu are prea multe lucruri de zis despre ea.
Suntem 3 vizati de omu de la butoane.....
Adevarul doare?
Sau iti taie leafa stapanul???
Nici macar explicatii la mizeriile pe care le faci nu dai.Comportament identic cu al celor de la INPPA.Tocmai de asta ne revoltam....Pentru a nu mai fi indivizi ca cei de la inppa, cei ca tine....
Utopie, nu...Atat timp cat s-au inventat botonelele....manipularea va fi in top.
Pentru cine-l cunoaste pe acest angajat...alin...gratulati-l in live cand va intalniti cu el, asta daca nu va produce o repulsia asa de mare incat.....
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)