in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din motive personale nu am ajuns la anaf , daca ma duc luni ( 18 feb 2008 ) ce mi se intampla ?
Declaratia de neactivitate tine locul bilantului si trebuie depusa atat la administratia financiara, cat si la registrul comertului. Daca cei de la Registrul Comertului nu primesc bilantul sau declaratia de neactivitate pot radia firma la cererea unui tert sau de la sine dupa 3 ani neraportati.
Declaratia tine loc de balanta.
Bilantul nu este inlocuit de o declaratie.
Hai ca m-ati bagat din nou in ceata.Ce e balanta?Ce e bilantul?Din cate stiu eu,balanta face parte din bilant.Cand am depus bilantul pe 2006,acesta continea si balanta.Si daca nu am avut activitate,ce bilant poate fi intocmit daca firma nu a cumparat si nu a vandut nimic,nu are datorii,nici la furnizori si nici la stat, pentru ca este neplatitoare de TVA ?
Bilant 2009
emi69aki
Este adevarat ca anul acesta situatile financiare pentru 31.12.2009 pentru firme nu se mai depun la administratii financiare ci direct la Registrul Comertului? ... (vezi toată discuția)