avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Stie cineva daca ni se aplica si noua art 218 din statut, anul asta, sau se extinde perioada examenului pana dupa 15 dec si ne iarta pana la anul in tot in 15 dec ???
Adi... ce zici? :-/ Stai putin sa luam examenul....si dupa aia fac ce vor ei, numai sa intru :P
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
Cecivlad a scris:

Adi... ce zici? :-/ Stai putin sa luam examenul....si dupa aia fac ce vor ei, numai sa intru :P

E o problema Cecilia! De unde se poate scoate 3000 de euro, fiindca asigurarea se plateste o singura data pe 15 dec si se depune pana pe 28 dec, asta am inteles.
Iti spun ca multi nu stiu, din 6 insi cati eram la un moment dat la pisicologico-pisichiatric numai eu stiam, ceilalti au fost in stare sa puna pariu ca nu-i asa , dar maestrul meu mi-a pus asta deja in vedere?! eu am sa-i dau, dar ceilalti cinci considerau ca avocatura este facuta pt cei bogati deja! Chiar ma interesea chestiunea, poate este posibil sa fie platita lunar, ca o rata. Asta ar fi esenta intrebarii, fiindca eu asa as vrea!
Fiindca ai asigurare si platita taxa pt barou, esti pe tablou, nu le ai, ciu-ciu#-o
Si mai inceteaza, gandeste-te ca-l iei cu 10 sau mori de gat cu 'ei'!
Mey stai putin ca m-ai bulversat de tot, asigurarea este in valoare de 3000 de euro, adica suma asigurata da? nu prima de asigurare. Aia se calculeaza in functie de societatea de asigurare. Prima de asigurare nu poate fi mai mult de maxim 100 euro (zic) o suma estimativa.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
AUTOSESIZARE, IN CE PRIVESTE OPINIA DOMNULUI INM,
Iti scriu aceste randuri nu pentru ca vreau sa-ti dau o replica sau pentru ca vreau sa fiu rautacios sau chiar am timp, ci pentru ca vreau sa-ti scuz afirmatia:
"Spunea un coleg, mai deunăzi, asistent univ., dacă examenul va fi "pe bune".
Omul a pus o întrebare, şi, scuzaţi-mi afirmaţia, cred că este printre puţiniii oameni realişti de pe forum."
Dar din pacate nu ti-as scuza momentul de luciditate in care ai afirmat-o, pentru ca daca si un asistent universitar poate afirma asa ceva in public (daca o fi asistent, desi ma tem c-ar fi), si iata ca o face, tocmai atunci poti si tu sa afirmi ca: "traim in Romania si, din pacate, viata uneori este f. dura". In alta ordine de idei, la P.S. Tu asa ai trecut prin facultate?! Cu un pic de concentrare si ai scris din amintiri.
Normal ca se vor mai da examene dar pe bani tai, ai lor, de inscriere nu?! Daca tot faci teoria barolui si a vietii cotidiene, surprizele neplacute ni le mai facem si noi, cateodata.
Multa bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)