Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
trebuia sa ma apuc de repetat de aprox. o saptamana dar m-am impotmolit la penal. Sper sa-l termin in cateva zile ca deja sunt f stresata.
Tocmai ti-am trimis sintezele... spor la invatat!
draga mea:am ajuns la o cz....CHIAR NU MA MAI ENERVEZ CE O FI O FI!!!si eu trb de mult sa recapitulez dar numai astazi am inceput....si vad c-am lipsuri muulte cu toate ca zic eu ca le-am invatat bine....HAI! FRUNTEA SUS CA SUNTEM PE ULTIMA SUTA.......
INM bravos pt ce ai scris d-le,
dar nu inteleg daca oricine cere si cand a cerut i-am dat TOT, dupa aceea spune ca nu-i trebuia, asta pe bune eu n-o inteleg.
n-am facut coalitii, ci tin mult cu cei care ma ajuta un pic, fiindca: pur si simplu primarul stie ca plec si vrea sa rezolv totul pana pe 1 dec la 2359, maine ma duc sa-mi iau concediu medical desi sunt sanatos tun.
fiecare are intradevar stilul lui de invatat, numai ca eu nu apuc sa ajung pe acasa ca sa invat, mi-am luat si cursurile cu mine in masina poate reusesc intre 2 stopuri cate 1,2 subiecte
imi cer scuze, dar nesomnul ( 6 trezirea 6.30 plec la munca 75 km dus 75 intors vin 1915, 1930 acasa mananc 2000 si fac sinteze invat pana la 3.00 somn bineanteles pana la 6 = si asta in ultimile 2 luni)si refuzul unuia sa-mi acorde concediu legal de odihna, chiar in noiembrie, m-a facut f.nervos
termin penalul de corectat si ma apuc de procedura si inca o data imi cer scuze
Stiti cumva, SE PLATESTE ASIGURAREA DE 3000 EURO PANA PE 15 DEC SI SE DEPUNE PANA PE 28 DEC, SAU ACEASTA OPERATIUNE SE FACE PANA PE 15 DEC 2009 ?????
Sincere felicitări!
Exact ce spuneam în mesajul anterior: sunt mulţi dintre candidaţi care au servici, familie, alte probleme, şi totuşi încearcă să se prezinte cât mai onorabil la examenul de admitere în avocatură.
Mult succes în continuare!!!