alinadin a scris:
Pica Adrian-Ion a scris:
alinadin a scris:
parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )
Alina, draga mea, cartea lui Neagu este biblia in materie de procedura penala. Este manualul la care se raporteaza toti ceilalti autori, indiferent de "culoare" zonala sau mai stiu eu ce alte criterii, nascocite in somnul ratiunii. Din pacate eu aveam o editie mai veche, asa ca am preferat sa invat dupa Jidovu+Bica 2007 pe care l-am primit de la o buna colega, la fel de pro tratate si invatatura serioasa, pt oameni cu cap. In ce priveste "maculatura" care circula pe site, in cel mai fericit caz poti obtine un 6 si asta asa, ca recompensa, ca se stramba de ras profesorii care corecteaza.
Nu vreau sa polemizez cu persoane al caror vocabular se reduce la "penalul si procedura inm sunt aprox. ok, nu stiu care-s tampitii/ele care spun altfel ori n-au codul in fata ori habar n-au de lege" dar care in schimb nu s-au prins ca recursului in anulare i s-a cantat si prohodul :P:thumbdown:
Concluzie: cei care vreti sa "trageti" de niste chestii prost facute din start (era o vorba cu biciul care nu pocneste fiindca e facut din...) e treaba voastra.
NIMENI NU VA DERANJEAZA. Desi, sincer, unora le-as recomanda sa lase naivitatea si sa observe cine pe cine foloseste in chestiune. Asta asa, ca sfat de seara...
Dar, incercati sa nu va mai luati de persoanele care chiar invata si cer un sfat pe acest site. Voi sunteti cei care va bagati in seama singuri, de oftica :tooth:
pt cici
Chestia cu "chiar si daca n-ai invatat tot retii ceva" poate imi explici si mie cum se intampla in conditiile in care alta persoana updateaza si modifica? Chiar te risti sa mergi pe mana altcuiva? Cici, vino-ti in fire, intentia ta e buna in fond, dar corecteaza singura tot ce ai si mergi pe mana ta. Altfel pierzi si timp si nici nu ai garantia unei munci de calitate. Sincer, imi pare tare rau ca te-ai bagat in chestia asta :yawn: