avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Cine a avut urechi să auda...ştiu că a auzit.

va rog sa-mi trmiteti si mie un mesaj si sa-mi spuneti daca mai este nevoie pt sinteze de actualizat si completat, marturisesc ca si eu am mare nevoie de ele actualizate si de asta m-am gandit sa particip si eu la realizarea lor, ca sa le pot obtine.......
Si eu va rog sa-mi trimiteti sinteza subiectelor la adresa catminatt@yahoo.com. Va multumesc muuult.
Buna. E cineva care da la constanta pe aici? stiti care va fi metodologia examenului la constanta?
Iti multumesc foarte mult pentru sinteze. Din cate am citit, sintezele nu sunt actualizate, nu?

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)