avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
cris2008 a scris:

In lumina noilor cercetari intreprinse asupra codului penal, s-a descoperit ca amenda -pedeapsa principala are cuantumul cuprins intre 100 lei-50.000. lei....

Iar femeile gravide nu vor fi folosite la munca in perioada concediului de nastere si daca au copii mai mici de 1 an ....ci ....nu pot presta munca pe motiv ca nu sunt tractoare iar sclavia a fost abolita de ceva timp.

femeile bata-le vina, mai sunt si gravide, deh pt gravide muncim noi ceilalti,
era anul trecut parca, o fatuca, care a murit ca a muncit 14h pe zi vreo luna
la nava anul trecu am muncit - pt bani ii drept - 10.5 luni intre 16 si 19 h /zi si asta pe mare, nu pe scaun la uscat si nu cred ca s-a plans nimeni ... nici macar pe forum
ma tii din lucru, mai faceam 2 subiecte asa cum trebuie daca nu-ti scriam si ca nu care cumva sa te mai consideri tractor ci sa treci la nivelul de limuzina, si ca sa nu-l stresezi pe ala mic, Sistematizeaza si updateaza fara cuantum, ultimul subiect din DC - Viciile de consimtamant, ce zici
Avocatii cu cel putin 5 ani vechime vor putea deveni practicieni in insolventa, doar pe baza unui interviu, fiind scutiti de sustinerea unui examen.

Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa (UNPIR) va organiza, in data de 12 decembrie, un interviu pentru primirea in profesie a avocatilor care au o vechime de minim 5 ani in profesie. Interviul va consta in verificarea cunostintelor solicitantilor cu privire la organizarea si exercitarea profesiei de practician in insolventa.
Astfel, avocatii care indeplinesc conditia vechimii nu vor mai fi nevoiti sa sustina examenul si vor fi scutiti de perioada de stagiu.
In cazul in care exista un numar mare de solicitanti, interviul se va desfasura in mai multe zile. Inscrierile se pot face la filialele UNPIR.
a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp?
PT CECIVLAD si PICA ADRIAN---- pot sa scriu si eu sinteze la PROC CIVILA, sa le actualizez si eventual sa le si completez, apoi sa facem schimb de sinteze......ce ziceti?
La procedura civila lucrez eu, am vorbit cu Cecilia si l-am anuntat si pe Adi....daca mai vrea cineva sa ajute luati legatura cu ei si sa va zica ce a mai ramas de facut. Spor la munca celor care am pus "umarul" pentru actualizarea sintezelor....

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)