avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
va rog muult de tot:puteti sa-mi trimiteti si mie sintezele de la organiz si exercit prof de avocat?va rog mult.....pur 12000@yahoo.com MULTUMESC!!! SPOR....
Pica Adrian-Ion a scris:

alinadin a scris:

parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )

Codurile ultimile editii +
D.civ I Beleiu
D.reale II Barsan
Oblig Statescu si Barsan
Contracte succesiune F Deak
T Oblig din cod

P.Civ G Boroi cel cu 300 grile la final Cursul selectiv pt licenta

Penal P.generala Mitrache
P.speciala T.Toader

P.Pen codul
Cod corectat si adnotat Volonciu
Atentie la recursul in interesul legii, opiniile NU
Toate , ultimile editii
Nu mai pierdeti vremea cu alte manuale, decat cele de mai sus, cele acceptate de cele 3 mari centre univ.
TU DIN CE CREZI CA SUNT FACUTE SINTEZELE???
Ti-e mai usor sa inveti din carte decat dintr-o sinteza cand in 4 ore ai de scris 6-10 subiecte ??? la examen.
Ori n-ai subiect de discutie, vezi ca ceilalti lucreaza febril si vrei si tu sa fii bagata in seama si nu stii cum?!
Iti spun eu cum, ia legatura cu fetele si vezi ce subiecte le-au actualizat si fa si tu restul la DC.
Lg 51 updatata cu ultimile retusuri de Cecilia
DC in mare parte este updatat, dar trebuie ajustat pe formatul Barou -> fetele
DCP alta fata , vezi cine sunt colegele pe forum
DP azi il termin eu
DPP il incep azi cand termin DP
Daca nu te atrage, vezi cartile de mai sus, si vezi ca Neagu este prof la Craiova, iar Craiova nu face parte din cele mari 3 centre universitare, Bucuresti, Iasi, Cluj. Chiar daca este al II-lea oras ca marime, Constanta nu este considerat mare centru univ. ca nu are traditie in lumea juridica. Sper ca te-a satisfacut raspunsul.
adi

draga domnule...
In primul rand am pus o intrebare n-am dat cu parul :innocent:..si ma scuzati ca va spun dar sunteti destul de haotic in exprimare!
In al doilea rand fiecare invata de pe ce poate si cum poate mai bine....daca as fi avut timp mi-as fi facut sintezele cu mana mea, cum nu am, prefer sa invat dintr-o carte editata decat de pe niste documente word care circula pe net, chiar daca spuneti dvs ca le-ati actualizat:)....tin sa precizez ca nu condamn pe nimeni...eu pur si simpu am pus o intrebare...ca unii au sarit e problema lor........eu merg pe mana mea si e alegerea mea de pe ce invat.
Asa ca va las sa va vedeti de "actualizarea subiectelor" si nu imi mai purtati mie de grija:giggle:......
Andreea Lisievici a scris:

Pica Adrian-Ion a scris:
vezi ca Neagu este prof la Craiova, iar Craiova nu face parte din cele mari 3 centre universitare, Bucuresti, Iasi, Cluj. Chiar daca este al II-lea oras ca marime, Constanta nu este considerat mare centru univ. ca nu are traditie in lumea juridica. Sper ca te-a satisfacut raspunsul.

Nu stiu despre care Neagu vorbesti, dar Ion Neagu, autorul tratatelor de drept procesual penal este "foarte" profesor la Fac de Drept Universitatea Bucuresti: [ link extern ]

PS: n-am inteles legatura dintre Craiova si Constanta... probabil era la Ploiesti! :)

subscriu la ceea ce a spus Andreea
Voi faceti vorbire de prof Ion Neagu - rector la buc, prof dr. cu Tratatul de DPP din 2007 ??!! este f.buna dar este 2007, uitate pe forum sa vezi ce scandal ca nu-s toate sintezele updatate la punct si liniuta, dar tu poti invata dupa ce vrei. Este optiunea ta.
Am inteles si eu, dar ori nu sunteti atenti/e ori nu urmariti forumul si ce se cere pe site-ul baroului, se da exam din legislatia updatata pana sept 2008 ??!!??
daca citesti din carti colega iti recomand - Drept procesual penal - 2008 - Anca-Lelia LORINCZ updatat sept 2008 nu stiu la ce editura este, aflati voi. Nici nu stiu unde este prof. dna respectiva, dar este singurul curs cfm cerintei.
Eu vorbeam de alt Neagu, cu note si sinteze, bla bla....
domnule Adrian Pica, eu am invatat pana in prezent numai dupa tratate(nu mi s`a parut greoi I.Neagu)si am intrebat doar de subiectele la "organizarea profesiei de avocat" nimic altceva, si consider ca nu puteti obliga pe cineva la actualizarea subiectelor mai ales pe tonul folosit!! pt ca fiecare cred ca`si are motive bine intemeiate.ceva timp in urma cand colega noastra ni lea transmis restu nu mai stiau ce sa`i faca si ce sa`i spuna, iar pe urma....... daca aveti bine-vointa sa le postati ca si colega noastra foarte bine, eu doar solicitasem, ma repet subiectele la organizarea profesiei de avocat dar cele bune ca cica sun si rele, D-zeu mai stie care si cum.... la adresa aidanisor@yahoo.com

mult spor!!!!!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)