De Nicu Jidovu ;tiu cine este, dar cine este Bica?
INM a scris:
Scuze, asa este, din graba (dar nu si din lipsa de respect!) am omis sa trec numele intreg: Nicu Jidovu si Gheorghe Bica, Bucuresti FRM 2007 (sper sa nu ma acuze cineva ca fac publicitate :(()
De asemenea recomand Prof. Univ. Dr. Vasile Pavaleanu, Drept procesual penal, Lumina Lex 2007, pt ca se regasesc toate subiectele la rand si sunt destul de bine tratate.
Spor tuturor celor care vor sa invete !
Pentru Teodor Dobrean, ar putea fi si "pe ne-bune" ca nu inteleg. Eu stiu ca in facultate am sustinut examene si atat. Ma gandesc, ca fiind asistent universitar nu v-ati gandit ca in afara de examen ar fi si un examen "pe bune" sau "pe ne-bune", in plus stiu ca nu sunt scoase locuri la concurs, deci care este rostul intrebarii, domnule asistent universitar. Si oricum abordarea acestui subiect chiar pe un site de profil mi se pare cel putin ciudata. Nu credeti? E ca si cum stiu ca m-ar trata un medic proaspat absolvent, "pe ne-bune", sper ca ati prins ideea.
Cu consideratie, Popescu Andrei.
dana2space a scris:
INM a scris:
Scuze, asa este, din graba (dar nu si din lipsa de respect!) am omis sa trec numele intreg: Nicu Jidovu si Gheorghe
Bica, Bucuresti FRM 2007 (sper sa nu ma acuze cineva ca fac publicitate :(()
De asemenea recomand Prof. Univ. Dr. Vasile Pavaleanu, Drept procesual penal, Lumina Lex 2007, pt ca se regasesc toate subiectele la rand si sunt destul de bine tratate.
Spor tuturor celor care vor sa invete !
Eu eram curios cine este Gheorghe Bica!!!