alinadin a scris:
parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )
Codurile ultimile editii +
D.civ I Beleiu
D.reale II Barsan
Oblig Statescu si Barsan
Contracte succesiune F Deak
T Oblig din cod
P.Civ G Boroi cel cu 300 grile la final Cursul selectiv pt licenta
Penal P.generala Mitrache
P.speciala T.Toader
P.Pen codul
Cod corectat si adnotat Volonciu
Atentie la recursul in interesul legii, opiniile NU
Toate , ultimile editii
Nu mai pierdeti vremea cu alte manuale, decat cele de mai sus, cele acceptate de cele 3 mari centre univ.
TU DIN CE CREZI CA SUNT FACUTE SINTEZELE???
Ti-e mai usor sa inveti din carte decat dintr-o sinteza cand in 4 ore ai de scris 6-10 subiecte ??? la examen.
Ori n-ai subiect de discutie, vezi ca ceilalti lucreaza febril si vrei si tu sa fii bagata in seama si nu stii cum?!
Iti spun eu cum, ia legatura cu fetele si vezi ce subiecte le-au actualizat si fa si tu restul la DC.
Lg 51 updatata cu ultimile retusuri de Cecilia
DC in mare parte este updatat, dar trebuie ajustat pe formatul Barou -> fetele
DCP alta fata , vezi cine sunt colegele pe forum
DP azi il termin eu
DPP il incep azi cand termin DP
Daca nu te atrage, vezi cartile de mai sus, si vezi ca Neagu este prof la Craiova, iar Craiova nu face parte din cele mari 3 centre universitare, Bucuresti, Iasi, Cluj. Chiar daca este al II-lea oras ca marime, Constanta nu este considerat mare centru univ. ca nu are traditie in lumea juridica. Sper ca te-a satisfacut raspunsul.
adi