avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Buna!
Va rog, cine are facute pe subiecte organizarea si exercitarea profesiei de avocat, puteti sa mi le trimiteti si mie? tania_1103@yahoo.com

Multumesc anticipat!
Am luat persoana juridica.
Asteptam inscrierea in lista si a altor ''harnicuti''.
Comunicati care subiect il luati la corectat.
Mobilizati-va un pic.
Hai ca mai avem putin.
Mai mult timp pierdem actualizand fiecare pt el toate subiectele decat daca formam o ''echipa '' de soc....de criza....de urgenta.
Da-ti din manute....repejor si ne luam de o grija....
DIANA AVA a scris:

Am luat persoana juridica.
Asteptam inscrierea in lista si a altor ''harnicuti''.
Comunicati care subiect il luati la corectat.
Mobilizati-va un pic.
Hai ca mai avem putin.
Mai mult timp pierdem actualizand fiecare pt el toate subiectele decat daca formam o ''echipa '' de soc....de criza....de urgenta.
Da-ti din manute....repejor si ne luam de o grija....
este o problema, unii nu se baga e 'satisfacuti' de ce le-am dat, penalul si procedura inm sunt aprox. ok, nu stiu care-s timpitii/ele care spun altfel, ori n-au codul in fata ori habar n-au de lege, sau se iau unii dupa altele ca oile, e suficient sa spuna unul ca sub inm nu sunt updatate ca gata...
am inteles, tu faci un subiect, dar eu fac pana maine seara 98 - toate de penal ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
incearca sa faci macar 20 de la civil, alea tratate mai rarefiat sau din alea care nu se gasesc in cele inm
bine ar fi sa mai gasim macar inca 2 colegi, dar asta e
Noteaza in ordine cronologica subiectele care le faci - cfm listei
da-mi msg privat cand le termini, eu cand le termin alea de penal vi le dau si tie si lui ceci
vikipatru a scris:

Buna!
Va rog, cine are facute pe subiecte organizarea si exercitarea profesiei de avocat, puteti sa mi le trimiteti si mie? tania_1103@yahoo.com

Multumesc anticipat!

nu le are nimeni facute, acum sa apuc cecilia, ce-ai spune daca ai face si tu 1/2 din ele, dar asa cu simt de raspundere
astfel incat le si repeti si nu mai stai la mana intinsa
In lumina noilor cercetari intreprinse asupra codului penal, s-a descoperit ca amenda -pedeapsa principala are cuantumul cuprins intre 100 lei-50.000. lei....

Iar femeile gravide nu vor fi folosite la munca in perioada concediului de nastere si daca au copii mai mici de 1 an ....ci ....nu pot presta munca pe motiv ca nu sunt tractoare iar sclavia a fost abolita de ceva timp.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)