Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
am primit un mail de la dumneavoastra cu sb la organizarea si exer rofesiei de av, vroiam sa va intreb daca sunt cele ptr anul acesta, sau sunt de anul trecut?
buna! am si eu o intrebare pt voi, caci va urmaresc de mult de forum si avd k toata lumea e la recapitulare: cat timp ati avut la dispozitie sa invatati? eu am avut 3 saptamani si abia acum am terminat procedurile si penalul..mai am deci la civil..nu stiu cat de bine am trecut prin materie, acum nu-mi mai amintesc nimic, dar abia dc o sa am timp sa recapitulez..m-am speriat de ce am citit pe forum, ca lumea recapituleaza deja etc..vroiam sa ma mai linistiti putin voi ca eu sunt tare stresata cand vad cat de prost stau:(
Fiecare dintre noi, ca fiinţe umane, suntem unicat, astfel încât situaţia diferă de la om la om.
Chiar dacă nu stai bine cu recapitularea, nu trebuie să intri în panică sau să te stresezi mai mult decât este cazul.
Acum, depinde şi când ai terminat fac., cum ai trecut prin ea, dacă ai profesat ulterior, sau dacă ai mai citit ceva teorie.
Este punctul meu de vedere.
Dar, este demonstrat psihologic că fiecare om aflat în faţa unui examen are impresia că nu mai ştie nimic, dar, de fapt, ceva tot ştie.
Esenţialul este ca la examen să respiri cât mai relaxat la început, să citeşti subiectele de câteva ori până îţi revii, apoi, cu ciorna în faţă scrii absolut tot ceea ce ştii sau îţi aminteşti din subiectul respectiv.
Dacă, prin absurd, nu îţi aminteşti nimic, tratezi un subect care consideri tu că este în leg. cu subiectul dat, fiind posibil ca pe parcurs să-ţi aminteşti lucruri care le credeai uitate.
FRUNTEA SUS ªI MULT SUCCES LA EXAMEN.
P.S.- repetă materia încet, fără grabă, chiar dacă intri în criză de timp, cel puţin aşa anumite lucruri ţi se vor întipări mai bine.
BAFTÃ!!!!!!!:luck:
multumesc pt incurajari:)am termita anul acesta, dar la licenta a fost alt sistem de examinare, si una e sa inveti pt grile si alta pt sinteze, mai ales ca pt barou materia este mai voluminoasa. sper sa fie bine si sa iau mult ravnitul 7:)
cine a mai date xamenul de curand imi poate spune daca se poate trece relativ usoar examenul? normal ca trebuie sa fi citit ceva, dar e dificil sa treci? (eu nu stiu de ce compar baroul cu inm-ul si cred ca de aici frica mea)