andreeasimona a scris:
nu ma intereseaza pe cine supar dar in amfitreate s-a vorbit si la telefon, s-a intrat si cu handsfree, nu mai spun de clasicul consultat intre colegi. eu am fost in sala poate nu stiam de 10 dar nici de 3 75 cat am avut medie mai mult am avut in sala multe persoane toba de carte care au picat. din 30 a luat doar 1 persoana care era si fata nush cui si mai stia si toata materia. am stat cu ea in banca. ca a fost gretoasa si nu m-a bagat in seama dreptul ei dar am vazut cum a scris in medie 15 pagini la fiecare materie. si a luat cu 7 si ceva pana in 8. mi-e greu sa cred ca cei din amfitreatre erau toti mai destepti ca ea. nu am nimic cu cei care au dat in amfiteatru dar nu este corect pentru noi ceilalti. ceva trebuie facut. si ma refer la mai mult decat o simpla contestatie pe care presupun ca o depune toata lumea. ma gandeam la un memoriu ceva in atentia decanului. pareri???
Da, pentru cei care se simt nedreptatiti le propun sa facem ceva in sensul asta. In primul rand trebuie sa ne vedem lucrarile si sa le comparam cu cele cu nota mare. Cred ca e posibil doar printr-o actiune in justitie (sincer). Contestatiile vor fi facute degeaba din moment ce nu-ti poti vedea lucrarea si vor promova cei care "trebuie". Asa ca e nevoie sa facem CEVA, nu se poate sa ramanem umiliti. Uitati -va la literele A-S (amfiteatre banuiesc) si S-Z (sali de seminarii) si nu aveti cum sa nu va dati seama ce s-a intamplat.