avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
merg pana in panzele albe. la cat am scris la pen si la proc pen dar si la proc civila si dupa mii de verificari am scris aprox exact ca in carte si ei imi dau 4 la proc pen 4 la proc civ si 7 la penal
Cei punctati cu Zero (0) cred ca sunt cei care au fost dati afara din sala.
ro_dan a scris:

Memoriul ar fi primul pas, dar nu va fi suficient cred. Vad ca sunt sustinatori hai sa-i dam bataie

asa e, ai dreptate!
P.S.Felicitari celor care au reusit "din prima", fara a se stresa cu contestatiile!
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator
@ angela

irelevant. poti sa fii dat afara, sa copiezi, de fapt sa ti se aplice orice sanctiune posibila, punctul din oficiu ramane. NU EXISTA (in orice sistem de invatamant de pe lumea asta) nota zero.
germin_petcu a scris:

@ angela

irelevant. poti sa fii dat afara, sa copiezi, de fapt sa ti se aplice orice sanctiune posibila, punctul din oficiu ramane. NU EXISTA (in orice sistem de invatamant de pe lumea asta) nota zero.

Te contrazic; exista la BB!:) Sau poate o fi cum a fost la Nadia la olimpiada??Sa fi fost 10 si sa nu fi avut cum sa transcrie?????:)) Multe semne de intrebare......Dar sa fii admis cu media 18,75 ai mai auzit?Desi la civil a avut 5,5??? Dar sa ai media 204, ai fi crezut???Ei, multe lucruri pot fi posibile... si unele sunt la vedere...cele mai multe, insa....poate le va descoperi U.N.B.R.:)
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)