avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Salutari tuturor celor care au ghinionul sa poarte nume cu S, T, U, V,etc...

Sincer am paralizat cand mi-am vazut notele..

Nu stiu ce sanse avem cu contestatiile, dar speram.

Cu sau fara acest examen luat stiu ce am scris pe foile alea, am verificat si rasverificat. Dar cineva probabil a fost mult prea plictisit ca sa mai citeasca...

Cele bune !
danapopa88 a scris:

@ro_dan
Perfect! Sa existe doua memorii- unul pentru domnul decan,altul pentru UNBR, sa prezentam situatia (s-au povestit destule pe forum), notele absurd de mici din UNELE SALI, sa solicitam reanalizarea lucrarilor...Poate si unele ziare ar fi interesate sa aduca la cunostinta aceasta stare de fapt....Pai, propuneti un loc si o ora, sa fie convenabila cat mai multor "catindati" si sa trecem la treaba:))Dupa-amiaza ar fi,cred, cel mai bine....Locul?In apropierea une statii de metrou?

Oameni buni potoliti-va cu prostiile aveti rabdare pana primim raspunsul la contestatii si dupa aia mai vedem ce vom face, e prematur sa facem memorii, se stie ca in cazul contestatiilor au fost multi admisi, nu va pripiti. Rabdare!
Si eu am picat si va inteleg la 8, 10, 8, 4.75 e un semn de intrebare nu?
Va rog dupa ce primim raspunsul la contestatii vedem ce facem dar acum consider ca nu e cazul.
mda. parerea mea ar fi sa se astepte rezultatele contestatiilor cel putin in cazul celor al caror nume incepe cu literele A-R, caci pentru S-Z este dubios din start si nu cred ca va ramane asa. doar nu-s romanii mai destepti daca au numele cu A-R si pamant daca au numele cu S-Z....#-o

Cecivlad, capul sus ca are sa se rezolve la tine, stim cat ai invatat.

in cazul meu.....note mediocre cu medie sub limita.....6, 7.25, 6, 7. eu am recunoscut si aici pe forum unde am scaldat-o, adica la Procedura penala, unde 7 e o nota realista. la Procedura civila am facut tot punct cu punct si am 7.25 sa nu mai zic de civil si penal pe care le stiu bine si la care am dat doar si licenta si daca la civil am scris mai sub barem la primul punct (cel ce NU era in programa) , la penal am scris tot, corect, pe 8 pagini, macar un 8 trebuia sa fie.

eu scriu foarte urat si dezordonat. asta mi-a adus nenumarate note proaste in facultate. si acum si un esec. ca deobicei la noi, caligrafia e considerata "oglinda" cunostintelor.....si se iau 2 puncte in minus din start.

sau nu m-oi fi pregatit indeajuns. #-o si ma insel eu......
ba da, aia cu S-Z erau clar mai slab pregatiti... ca daca stateai 4 ore cu gestapo-ul langa tine e mai greu sa te loveasca inspiratia... eu am facut contestatie doar "din ciuda"... sa-i mai pun sa corecteze odata, ca nu cred ca imi salta nimeni 2 puncte...

Apropo, stie cineva cand se solutioneaza contestatiile ?
Se publica undeva ?
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
halbasus, utilizator
Am fost in ultima sala, sala 21. Este adevarat ca au fost cu ochii pe noi ca pe butelie. Eu am luat 5 la civil si 4 la proc. penala, la celelalte 7, 7. Am depus astazi contestatie, consider ca lucrarile au fost subevaluate. Cel putin la mine rau de tot. La civil ma asteptam la nota mare. Si eu m-am gandit la memoriu sau chiar la o cerere de anulare a examenelor, pentru faptul ca au incalcat prevederile legii 51 referitoare la subiectele de examen. Si-au batut joc de noi. Sa asteptam rezultatele la contestatii si apoi, daca ne unim mai multi, avem sanse sa reusim sa schimbam ceva.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)