avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Of fratilor, va citesc si ma incearca mii de sentimente, din cele mai ciudate.....nici nu stiu daca sa ma bucur ca mai dureaza o saptamana pana Galatiul afiseaza subiectele....si mai pot visa pana atunci, sau era mai bine acum daca stiam rezultatul....si gata ce era, era. Asteptarea este groaznica, iar forumul in ultimile 2 zile este picatura chinezeasca.......
Celor nefericiti va inteleg mihnirea, frustrarea si lehamitea, sper ca multi dintre voi sa-si gaseasca dreptatea....acolo unde o fi ea.
Eu una inteleg ca lumea este suparata, dar sa nu viseze careva ca o sa se anuleze examenul, intrucat asa ceva nu se va intampla in veci...Nu se intampla in provincie, unde magariile sunt vadite, daramite in capitala...Dupa parerea mea, cei picati au doua sanse: 1. fie apeleaza la toate cunostintele in domeniu / cu oarece influenta in domeniu si atunci se rezolva, ori 2. se roaga ca recorectarea sa fie facuta cu 'buna credinta'. Va garantez ca unele note vor fi scazute in urma contestatiilor, intrucat 'listele negre' nu pot ramane asa si oricum echilibrul trebuie mentinut (listele negre = cele de la S-Z).

Mai mult decat atat, sa nu isi imagineze nimeni ca U.N.B.R sau BB vor recunoaste gravele erori din organizarea examenului. Cat despre memorii, iarasi trebuie sa aveti in vedere ca decanul abia a fost numit, si deci nu se va 'razboi' chiar de la ridicarea cortinei cu altii mai inradacinati decat el... Nu luptati cu sistemul, ca fugiti dupa cai morti, ci mergeti o data cu el si schimbati-l din mers.

Mai fac o precizare: nu spun toate acestea cu rea-credinta, dar realitatea e mai aspra decat vrem noi sa credem. Asteptati rezultatele la contestatii, nu-i scoateti din sarite, pentru ca de bine - de rau, ei au lucrarile in fata, si nu noi.
si uite-asa la radio incepu piesa "..............And Justice For All: #-o
Eu cred ca daca asta ajunge in presa, se poate anula examenul. M-am gandit ca in Bucuresti mai exista un Barou care nu stiu exact cum se numeste si care nu este recunoscut de UNBR, si cred ca decanul acelui barou ar fi foarte multumit daca Baroul Bucuresti ar fi discreditat.Deci inca un punct de sprijin ...
In plus la contestatii nu mi-as face mari iluzii - am luat nota 2.5 la procedura penala in conditiile in care am scris la ambele subiecte aproape tot, si pana nu o sa mi vad lucrarea cu ochii mei nu o sa ma las.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)