andreeasimona a scris:
mumik a scris:
Din cei cu care am stat de vorba si pe care i-am auzit inainte si dupa examen parerea mea este ca procentul de promovabilitate este aproape de adevar in sensul ca erau foarte multi care nu invatasera nimic. NIMIC. Foarte multi. Asa ca... faceti memoriu. Si stati linistiti ca daca cineva ar cere anularea examenului am veni noi cei care am lua sa va spunem ca noi am facut la examenul asta si ca nu a fost o surpriza ca am luat pt ca stiam ce si cat am scris si ca nu am pofta deloc sa mai trec prin stresul unui astfel de examen. Asa ca cereti anularea pentru voi. Stiu cel putin o persoana care scrie acum ca vrea sa faca memoriu si cu care am vb pe mesaje private si care mi-au spus ca nu prea au invatat si ca spera sa il ia, etc. Ma enerveaza falsitatea. Vai noi am fost corecti si nu am luat. Si cei care au copiat cu handsfree au fost incorecti si ce noroc. Sa ne gandim asa: cei care au copiat indiferent cum au facut-o au avut mult tupeu sa isi asume riscul de a fi prinsi si dati afara din examen iar cei care nu au copiat nu au avut tupeul sa isi asume un astfel de risc. E o alegere personala pana la urma. Ce ar trebui sa va preocupe este sa faceti tot posibilul sa luati examenul nu sa va fie ciuda pe cei care l-au luat, nu? Asa cred ca e corect pentru toata lumea. Poate a fost vorba si de noroc. Si eu asteptam note mai mari dar nimic nu ma opreste sa fac contestatie si sa cer o recorectare. Insa foarte sincer va spun ca nu mi-au fost inselate asteptarile si mai pot spune ca nu s-a tinut cont de barem. Daca se tinea cont cred ca picau si mai multi.
Bafta celor care vor face sau au facut contestatii si care se gandesc la reusita personala si nu la "moartea caprei vecinului" ca sa zic asa. Lasati falsitatea si luptati pentru propria persoana. Fiecare pentru propria reusita.
eu cred ca tu esti cel putin falsa si ma rezum la atat pentru ca nu doresc sa te insult. nu cred ca s-a pus problema de ciuda. eu una ma bucur pentru cei care au luat indiferent cum. eu am terminat o facultate pe copiat. problema principala este a procentului de 90 % de picati dintre cei care au dat in sala si de corectarea foarte proasta a lucrarilor. lasa-ma sa ghicesc ai dat in amfiteatru ai invatat dar te-ai consultat si cu colegii din jur. ai luat la mustata si te revolti pt ca nu doresti o reezaminare fiindu-ti teama ca ai putea sa nu ai acelasi noroc pentru ca in final acast examen s-a bazat pe noroc si tupeu plus un procent de 20 % care au luat pe merit.
Hi, hi. De falsitatea mea nici nu se pune problema mai ales ca spun ce gandesc si mai si argumentez. Iar cu vorbitul am zis, la mine s-a vorbit cum de altfel mi-au spus si colegi vcare au fost in alte sali. S-a vorbit mult. De copiat cu telefoane si alte cele nu stiu ce sa zic. La penal in sala noastra au fost dati afara din examen foarte multi. A fost riscul lor. Si eu am lucrat, m-am si operat si nu stiam nicidecum toata materia dar am picat pe cateva din subiecte si pe celelalte le-am luat la schimb. M-am descurcat cum am putut ca sa zic asa. Problema ta. Aaah si nu am nici o problema pentru recorectare. Dupa cum ai vazut mai sus ma bate gandul sa cer recorectare pentru ca la civil ma asteptam la un 10 si am luat 8,50. Dar pe de alta parte am fost atat de stresata incat nu cvreau decat sa imi iau gandul si sa ma bucur ca am terminat cu bine. Si inca ceva. Daca eram in situatia de respins acum as fi facut contestatie si mi-as fi tinut pumnii sa iau. Adica in loc sa ma gandesc ca altii au luat si sa imi rod unghiile faceam ceva pentru mine. Asta vreau sa spun. Putina maturitate. A fost un examen care a tinut si de noroc. Unii l-au avut, altii nu. Asa e in viata nu? Uneori avem noi noroc altadata altii au si tot asa.