avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
o fata a dat definitivat in magistratura anul trecut si a luat 9 si a picat . alta era toba de carte si a scris si 20 de pagini cred pe examen.
Poate ca sunt singura persoana care sustine asa ceva, dar eu ma asteptam sa fiu undeva la limita, fie sa pic cu 6 si ceva, fie sa trec cu media 7....in schimb am luat note de 10,9, 8,50 si 7note la care nu ma asteptam, poate si pentru faptul ca nu am verificat nici un barem de corectare la iesirea din examen, si nici acasa nu m-am uitat in coduri sau in carte ca sa vad CE am scris exact si CAT si CUM....ok, puteti sa imi spuneti sa ma bucur, sunt o fericita-norocoasa, ce ma mai intereseaza?! Ideea este ca nu doar cei care au cazut (intr-o prima faza :)) sustin ca examenul a fost incorect, ci si cei care l-au luat si care nu ar avea nici un interes sa se anuleze, sa se recorecteze, sa se faca memorii etc.
dar nu mi se pare corect fata de cei care au invatat si nu au beneficiat de o corectare in adevaratul sens al cuvantului a muncii si a efortului depus. De asta ma implic in aceste discutii si sper ca cei care merita sa rezolve ceva prin aceste contstatii. in schimb, oricat de rautacioasa as parea, nu pot sa inghit povesti de genu "am scris tot ce era in barem, cum scrie in carte, si mi-au dat 4..." Acum sincer, doar o GRAVA eroare ar justifica asemenea discrepanta, nu cred ca ar putea fi vorba despre o rea-vointa a celui care corecteaza. Poate ar fi indicat sa incerci o evaluare cat se poate de obiectiva a ceea ce ai scris in lucrare, nu neaparat a cat ai invatat.
maria-monica a scris:

eu voi merge pana la actionarea in justitie a Baroului, cu recorectarea tuturor lucrarilor! Am scris totul si am luat niste aberatii de note! De asemenea, voi cere sa mi se arate lucrari de 7, 8, 9, 10 pentru a intelege mecanismul de corectare!
cine a invatat si a scris sa nu isi faca probleme! chiar de ar fi ultimul lucru pe care il fac, voi indrepta lucrurile!
Cei care ati invatat si ati scris, nu va lasati!
cei care au copiat si au luat, va felicit, dar aveti bunul simt de a respecta nervii, disperarea unor oameni care au muncit si au fost neindreptatiti! Nu e nevoie de mult, decat de LINISTE!

si eu la fel ..
ro_dan a scris:

maria-monica a scris:

eu voi merge pana la actionarea in justitie a Baroului, cu recorectarea tuturor lucrarilor! Am scris totul si am luat niste aberatii de note! De asemenea, voi cere sa mi se arate lucrari de 7, 8, 9, 10 pentru a intelege mecanismul de corectare!
cine a invatat si a scris sa nu isi faca probleme! chiar de ar fi ultimul lucru pe care il fac, voi indrepta lucrurile!
Cei care ati invatat si ati scris, nu va lasati!
cei care au copiat si au luat, va felicit, dar aveti bunul simt de a respecta nervii, disperarea unor oameni care au muncit si au fost neindreptatiti! Nu e nevoie de mult, decat de LINISTE!

si eu la fel ..

si eu!
dar inca mai astept sa se corectezei ASA CUM TREBUIE!!!
exact asta vreau si eu SA SE CORECTEZE ASA CUM TREBUIE!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)