alexchiciu a scris:
bun, am trimis contestatie pe fax desi initial eram convins sa ma duc personal pana acolo. acum intrebarea este cum dovedesc c-am trimis o contestatie pe fax? sau pe e-mail? faxul meu nu elibereaza recipisa de OK.
ALEX , INCEARCA SA MAI TRIMITI ODATA PRIN ALT FAX CARE-TI DA OK. Daca nu ai unul in apropiere de tine al unei cunostinte care sa dea confirmare de primire, incearca la primul oficiu postal , posta are fax - da recipisa ok , au un serviciu abilitat in acest sens pt clienti, nu risca pt ca nu se stie ce le trece prin cap si la final sa nu te trezesti ca vor pretinde ca nu ai depus contestatie. Contestatia fa-o pt toate materiile pt ca dupa cate am inteles eu tie nu-ti iese media generala. Suna apoi la barou si verifica daca te-au inregistrat si la cate obiecte - ei fac un grafic cu lucrarile care au fost contestate unde trec in dreptul candidatului materiile pt care solicita recorectare. Nu le spune tu la ce materii ai facut contestatii - verifica-i pe ei ce au inregistrat in dreptul numelui tau in centralizator. Am vazut eu la IASI centralizatorul despre care iti vorbesc - am verificat daca am fost inregistrata corect si la cate materii (nici mie nu-mi iese media - mai ales din cauza ex picat unde nu stiu daca imi vor da la limita nota sau poate nici macar - si am depus contestatie la toate materiile- pt ca daca imi dau la limita nota la cel picat tot imi lipsesc ceva sutimi din media generala). Nu risca nimic, mai ales faptul ca nu poti proba ca ai trimis contestatie....Sunt unsi cu toate alifiile, nu risca tocmai acum, si tocmai faptul ca nu ai nici o proba ca ai depus contestatie, si faptul ca a fost inregistrata corect cu privire la materiile la care tu ai inteles sa depui contestatie.