daca ar fi sa ne luam dupa reguli, ar trebui sa se afiseze in 3 zile ...eu socotisem fie sambata la ora 14 fie daca am considera sambat ca zi nelucratoare, ar putea sa ne "arunce" chiar si pe luni.
ai intrebat la barou si ti-au raspuns vineri? bine-ar fi
@MonicaE
Mesajul s-a dorit a fi un APEL la OBIECTIVITATE. De aceea am mentionat si situatia mea. Pt pregatirea acestui examen am alocat 3 luni efectiv pt teorie, iar pt ca lucrez in domeniu, am si ceva cunostinte practice. Totusi media care am obtinut-o a fost complet dezamagitoare !!! Am luat licenta cu 10, iar la acest examen am scos abia un amarat de 7.68. INSA ESTE INTEGRAL VINA MEA !!! Nici a corectorului, nici a observatorului, nici a niciunei alte conditii de examinare. ATAT AM PUTUT SA FAC !!! Imi asum cu toata responsabilitatea aceasta nereusita. Am trecut examenul, dar nemultumirea imi ramane in continuare.
Ca atare, consider ca toti cei care au facut IN MOD REAL o lucrare buna, au tot DREPTUL din lume sa conteste rezultatul, sa le fie reevaluate lucrarile si in final sa fie ADMISI, poate chiar cu scuzele de rigoare ca au fost supusi acestui stres. Tot ceea ce este pe DREPT si CORECT va fi finalmente DREPT, mai ales in acest context.
Insa le-as recomanda tacere acelor voci care sustin ca "si-au batut joc...au facut, au dres, ne-au luat banii" si altele in aceeasi gama. Dupa cum bine stim cu totii, in alti ani, s-a copiat cu cartile pe masa si au intrat o multime de "rataciti" care au luat ca si acum, niste sinteze de pe la xeroxuri, de pe net si pe care, folosindu-le ca surse, au devenit "avocati". In acest an s-a incercat un sistem mult mai exigent, in unele cazuri poate prea exigent, dar totul pe lumea asta este perfectibil ... Atata timp cat pentru cei care AU STIUT exista o cale de indreptare a lucrurilor, nu este cazul sa dispere NIMENI.
Dar ai sa vezi ca si dupa contestatii, ca si acum, acele voci "agitatoare" care, in fapt, nu au facut mare lucru, vor blama neavenit pe aceia care si-au permis sa le dea note mici, dar mai ales ca nu i-au lasat sa copieze cum, de altfel, probabil ca se asteptau ...