maria-monica a scris:
exact asta vreau si eu SA SE CORECTEZE ASA CUM TREBUIE!
ai dreptate, este necesara o corectare obiectiva insa din pacate:
1. niciodata nu se va corecta indeajuns de obiectiv in cazul in care testul este clasic si nu grila
2. exista varianta contestatiei care este o cale de atac ce se exercita personal iar nu pentru capra vecinului
3. gandeste-te ca poate unii care sunt in ceeasi masura ca tine, cu cunostinte temeinice de drept, pot avea neplacerea sa li se corecteze prost lucrarea si sa ia pe langa un 9,10,9, si un 5:) intrucat dupa cum am precizat la pct 1. nu va fi o recorectare obiectiva cum nu a fost nici corectarea. e vorba totusi de natura testului. daca era grila, no doubt
4. la testele clasice intotdeauna vor fi mai multi corectori, mai multe opinii. daca se va recorecta de o sg pers (prin absurd) atunci nici aceea nu va putea fi obiectiva din cauza oboselii si plus din cauza termenului in care o va face, iar daca vor fi mai multi, se va ajunge in aceeasi situatie
5. nu uita ca dai in judecata organul de conducere al...avocatilor:) e cam nasol nu?
6. ce invatam indiferent ca am intrat sau nu la barou, noua ne ramane pentru ca, invatatul NU E O CONDITIE DE ADMITERE SAU DEFINITIVARE IN PROFESIE ci este O CONDITIE DE REUSITA MAI DEPARTE. Concluzie: invatam pentru noi si nu pentru altii.
7. noroc in viata trebuie sa ai indiferent de cine ce zice. de ce? pentru ca norocul nu se rezuma la cine langa cine a nimerit la scris sau de la cine a copiat etc. ci mai degraba la cine a corectat, cand, cum si in ce stare era corectorul in momentul respectiv. de revazut ptc. 1
8. chiar cu putin noroc si cu multa dibacie, majoritatea si lucram mai mult sau mai putin in domeniu, iar unii am depus eforturi de titan sa invatam noaptea in conditiile in care se lucreaza de multe ori si in weekend.
9. indiferent ca unii au luat iar altii nu, sa nu ne razbunam pe cei ce au luat, asta pentru ca poate avem prieteni care au picat si pentru care chiar ne pare rau si alaturi de care suntem cu un gand bun in prag de contestatii...si sarbatori.
10. exista intotdeauna un "la anul".