Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ma uitam si eu pe listele de la Bucuresti si mi-a atras atentia ceea ce este scris la pozitiile 666 si 667. Nu vad eu bine media finala? Si mai ales la 666 ....admis cu 5,5 la drept civil?
eu voi merge pana la actionarea in justitie a Baroului, cu recorectarea tuturor lucrarilor! Am scris totul si am luat niste aberatii de note! De asemenea, voi cere sa mi se arate lucrari de 7, 8, 9, 10 pentru a intelege mecanismul de corectare!
cine a invatat si a scris sa nu isi faca probleme! chiar de ar fi ultimul lucru pe care il fac, voi indrepta lucrurile!
Cei care ati invatat si ati scris, nu va lasati!
cei care au copiat si au luat, va felicit, dar aveti bunul simt de a respecta nervii, disperarea unor oameni care au muncit si au fost neindreptatiti! Nu e nevoie de mult, decat de LINISTE!
carmen, trebuie sa stii ca atat cat s-a copiat in amfiteatru s-a copiat si in sala. Eu am fost in sala si pot sa conform, S-A COPIAT!
deci nu e vorba de supraveghere drastica, unii au copiat ( telefoane, fitzuici etc), si eu m-am consultat cu colegii pt ca nu am venit cu telefoanele sau fitzuici.
DAR au fost colegi in sala care au scris TOT, se vedea ca invatasera, nu au copiat si totusi au picat.
O tipa care a stat in spatele meu a copiat TOT din fitzuici si a luat. bravo ei. dar cei care nu au copiat ( nu ma refer la mine B-) ) au picat, pentru ca, probabil nu au scris cu articole si litere, cum era in carte sau sinteze.
Ideea este ca eu cred ca a fost tocmai invers: s-a mers pe ideea ca s-a copiat in sala mai mult decat in amfiteatru si au fost taxati. Ceea ce nu e corect. DELOC
nu e vorba de invidie aici, ci de ceea ce e corect. s-a copiat atat in amfiteatru cat si in sala. nu vreau sa se anuleze examenul, ma bucur pentru cei care au luat, imi doresc insa un singur lucru: sa avem si noi lucrarile corectate ca a celor din amfiteatru.
cu atat mai mult, nu cred ca din 24 de candidati din sala 9 nu a invatat nimeni ... Pentru ca nu a luat nimeni examenul din cei acre au fost in sala 9.