avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Buna tuturor,

vad multi plangaciosi pe aici. Terminati cu chestia asta cu nedreptatitul. Exista foarte mari sanse sa fie greseli de corectare si de aceea exista sansa sa cereti recorectarea. Asa ca faceti contestatii. Ganditi-va ca sunt cativa coresctori la o mie de lucrari. Si sunt oameni nu roboti asa ca este f posibil sa fie greseli si de aceea in fiecare an majoritatea celor care au facut contestatii au luat. Iar cat despre "ma asteptamsa iau 7 si am luat 2,5" mi-e greu sa cred.

succes.
mumik a scris:

Buna tuturor,

vad multi plangaciosi pe aici. Terminati cu chestia asta cu nedreptatitul. Exista foarte mari sanse sa fie greseli de corectare si de aceea exista sansa sa cereti recorectarea. Asa ca faceti contestatii. Ganditi-va ca sunt cativa coresctori la o mie de lucrari. Si sunt oameni nu roboti asa ca este f posibil sa fie greseli si de aceea in fiecare an majoritatea celor care au facut contestatii au luat. Iar cat despre "ma asteptamsa iau 7 si am luat 2,5" mi-e greu sa cred.

succes.

Da ia uimeste-ne daca ai fi tu in situatia asta ce ai face? pai 2.5 are toata sala in care am dat eu s-a gresit la toti nu?
bun, am trimis contestatie pe fax desi initial eram convins sa ma duc personal pana acolo. acum intrebarea este cum dovedesc c-am trimis o contestatie pe fax? sau pe e-mail? faxul meu nu elibereaza recipisa de OK.

adutescu a scris:

germin_petcu a scris:

@ angela

irelevant. poti sa fii dat afara, sa copiezi, de fapt sa ti se aplice orice sanctiune posibila, punctul din oficiu ramane. NU EXISTA (in orice sistem de invatamant de pe lumea asta) nota zero.

nici la examenul de la Constanta nu a fost nici un punct din oficiu. Baremul a fost afisat si subiectele erau punctate cu 3, 3 , 4 puncte, deci total 10. De unde punct din oficiu, ce, suntem la liceu?

@ adutescu

punctul din oficiu apare pe baremul ce a fost afisat la iesirea din examen, pe usa salilor, in Bucuresti
de ce nu s-a afisat baremul de corectare si pe site nu stiu :stunned:
si in cazul meu la fel s-a intamplat cu procedura penala. am luat 2 si am scris de cel putin 6 sa nu zic mai mult. in sala 9 nu a luat nimei unde am dat eu. e aberant.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)