monik a scris:
am tot urmarit ce s-a scris si nu mai pot citi..mi-e sila de ce s-a intamplat, sincer. la mine in amf s-a copiat la greu domnule decan, cu toate masurile dvs de "securitate"..nu sunt genul care sa "dea in gat" colegii care copiaza- fiecare, dupa posibilitati!
as fi putut sa copiesz, in fata si in spatele meu s-a copiat cu handsfree, insa eu am zis sa "iau pe bune"..ce sa iau pe bune? nota pt respins? acum cei care au copiat si eu luat 9 si 10 imi rad in fata, iar eu care am invatat nu am ce sa fac:"anul acesta dl decan a spus ca examenul se da pe bune, iar eu am picat..ce rezulta de aici la prima vedere? ca nu stiu nimic.." tare as vrea sa ma vad in instanta peste ceva vreme cu unul dintre colegii mei care au luat copiind..oare stiu ce e aia prescriptie, fidejusiune, nulitate sau reabilitare?ma indoiesc, dar pana la proba contrara ei sunt stagiari in adevaratul sens al cuvantului.
nu ma intereseaza cine a intrat si cum, insa ma deranjeaza ca eu am invatat si nu se prea vede la rezultat.
am facut contestatie, dar la ce folos? sunt sigura ca nu va iesi nimic!
eu una sunt de acord cu memoriul, contati pe mine, dar nu stiu daca il va induiosa pe dl decan.
Dar nu decanul trebuie sa fie principala tinta, pana la urma o actiune in justitie nu e imposibila daca crezi cu adevarat in dreptatea ta si sprijin exista ...