avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
stie cineva cand se depune juramantul etc.? (ma refer la ce si cand urmeaza)
alo!!! lumea e stresata de rezultatele de la contestatii si tu intrebi de juramant!??!? :hm: nu fi sadic...
Astept cu nerabdare sa va exprimati opinia in legatura cu o petitie colectiva, in urma solutionarii contestatiilor. Eu vreau dreptate, voi nu? Am fost "lucrati" la barem! De aceea cu totii vedem ca desi am invatat si am scris, nu am fost punctati !!! Si eu, ca si voi toti, am crezut ca se vrea a se releva adevaratele cunostinte, nicidecum daca stim sa ghicim cam ce ar vrea dumnealor sa scriem! De aceea nu s-a afisat baremul pe site! Cine l-a contestat? Stiti pe cineva? Eu nu! Au incalcat regulamentul ! Ba mai mult, in amfiteatrul 5, comisia de elaborare a subiectelor s-a incurcat in propriile-i subiecte, informand ca la subiectul "rezolvarea procesului penal" avem ce scrieeeee despre rolul procesului penal, despre parti...etc, inducand in eroare pe majoritatea celor care au avut urechi de auzit.... Indubitabil, a fost un examen nelegal si care nu releva adevaratele cunostinte!
aishteruyo a scris:

alo!!! lumea e stresata de rezultatele de la contestatii si tu intrebi de juramant!??!? :hm: nu fi sadic...

=D>=D>=D>#-o se mai intampla..... Lasa-i sa se bucure.... E meritul lor, indiferent cum au luat acest examen!:sorry:
aishteruyo a scris:

Ah, cand am fost la Barou pentru a depune contestatia, chiar m-am amuzat pe seama acestui juramant. Exprimarea este ceva de genul: "juramantul se va depune in FIECARE marti incepand cu ora....." Asadar, in fiecare marti .... Sa se referit cei care au scris, la oricare zi de marti sau in toate zilele de marti se depune "cate un juramant" ???=D>

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)