trope_doi a scris:
Militant a scris:
Unul care l-a ucis pe un politist a luat inchisoare pe viata, in timp ce altul care si-a transat victima a luat 16 ani.
Dincolo de stat politienesc sau nu: cine ucide un politist ar trebui condamnat la moarte. Pe cetateni ii apara politistii… Dar cine ii apara pe politisti? Au familii, prieteni, socializeaza… Cum sa nu fie corupti cand le este amenintata viata proprie sau viata unor persoane care le sunt dragi? Cum sa ne apere cand sunt unii care (era sa scriu gandesc) scriu ca dv… Decat “militant” ca dv mai bine militzian!
Nu, n-aveti voie sa purtati cagula, aiurea, in tramvai… La demonstratii de strada, sigur… Ce mai militant!! Militez-militez, dar nu-mi asum raspunderea pentru ceea ce strig sau pentru gesturi! :slap: Ati vazut mascat pe vreunul de la Greenpeace – ca exemplu? Nu, pentru ca aceia sunt militanti. Adica, militati… anonim, sa nu aveti de suferit… Acesta da curaj, recunosc. :O E plina tzara de asemenea curajosi.
Sigur ca nu la serviciu doreati sa purtati cagula… Lucrati intr-un mare magazin si angajatorul nu va da… liber…
Militant a scris:
El imi spune ca statul este unul politienesc in care te filmeaza non-stop pe la orice adunare.
:happy: Numai pe la adunari?! Mai (era sa scriu: ganditi-va) intrebati…
Militant a scris, in 25 Mai:
As dori sa stiu cum pot obtine o aprobare pentru o intrunire publica , pe persoana fizica.
Glumiti, asa-i? Sa va intruniti pe persoana fizica?!
Din aceasta cauza doriti sa purtati cagula? Sa nu stie politistii cine s-a intrunit pe o persoana fizica? Aha… :D
Militant a scris, in 27 Mai:
Este o intrunire de solidaritate cu drama poporului Bur din Africa de Sud, supus unui genocid programat de catre noua conducere a Africii de Sud.
Totodata este o comemorare a asasinarii liderului Rezistentei Afrikaner, Eugene Terreblanche.
Foarte interesant, dar… v-ar fi trebuit cagule? A avut loc "intrunirea"?! :giggle:
Scrieti numai sa va aflati in treaba, serios. Eu sunt aici sa pun intrebari si sa primesc raspunsuri, dumneavoastra faceti niste judecati de valoare (indoielnice pana la cer), emiteti opinii despre autor samd. NU SUNTETI CAPABILI sa dati un raspuns competent: legea X articolul Y interzice purtarea cagulelor la manifestatii. Pana acum am avut parte numai de incapabili. #-o
PS Viata unui politist nu trebuie sa fie mai presus de viata dvs (daca nu sunteti politist...), sa fim tratati in mod egal in fata legii si magistratilor ca de aici e toata buba...