avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare apartament

Acum zece ani, tatal meu a cumparat un apartament iar in contractul de cumparare-vanzare m'a trecut pe mine ca proprietar. Relatia dintre mine si tatal meu s'a deteriorat, astfel incat la ora actuala ma constrange sa fac un act de donatie al imobilului pe numele surori mele. In caz contral, ma ameninza cu un proces pentru apartament, argumentul lui fiind ca in aceea perioada eu nu am cum sa fac dovada ca detineam resurse proprii pentru a achizitiona apartamentul. Intrebarea mea este daca se poate deschide un astfel de proces si care sunt sansele de reusita ale tatalui meu ?
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 15:46, 22 Februarie 2008
Tot e bine c-am lamurit-o! :) (a se-ntelege noi toti, cei care ne-am dat cu parerea...)
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2008
Lorena Chirila, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea mostenirii catre unul din copii Pavelescu Mircea Pavelescu Mircea Buna ziua. Mama mea ar dori sa/mi transmita mie intreaga avere dupa moartea dansei: aprox 150 Ha teren agricol si un apartament cu 2 camere. O parte din bunuri ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă moștenită către fiu. este o modalitate sigură de a transmite proprietatea, sau contractul poate fi atacat de către moștenitorul rezervatar, după decesul vânzătorului? cataleata cataleata Buna ziua, Tatal meu are grija de bunica ramasa in viata si de gospodaria acesteia,el fiind singurul mostenitor,fratele lui fiind infiat de strabunici. Eu ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala apoi contract vanzare ovidiumol ovidiumol Tatal meu are o fiica din prima casatorie si pe mine din a doua casatorie. Tata a mostenit o casa+teren => bun propriu, desi e mostenita in timpul ... (vezi toată discuția)